Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2020, 18:22
Čas čítania 0:52
Dominik Vetrák

Milla Jovovich vymenila zombíkov za príšery. V akčnom Monster Hunter bude loviť gigantické monštrá

FILMY A SERIÁLY MONSTER HUNTER
Uložiť Uložené

Monster Hunter sa odkladá o niekoľko mesiacov, no máme tu aspoň novú fotografiu.

Paul W. S. Anderson chcel previesť slávnu hernú značku Monster Hunter od Capcomu na plátno už niekedy okolo roku 2012, ale niekde sa to zaseklo. Nakoniec sa ale tvorcom podarilo projekt rozbehnúť a my sme sa ho v kinách mali dočkať už v septembri tohto roka. Ako každý iný film, aj tento sa kvôli Covid-19 odložil. Nový dátum premiéry je stanovený na 23. apríl 2021.

V hlavných úlohách uvidíme Millu Jovovich, Rona Perlmana, Meagan Good a Tonyho Jaa. Hry nemali veľmi hlboký a bohatý dej. V podstate to bolo o voľnosti v obrovskom a magickom svete, v ktorom si hráči užívali lovenie unikátnych monštier. Podľa režisérových slov mu to dáva väčšiu slobodu pri realizovaní vlastného príbehu.

Odporúčané
Take Me Out je oproti nim slabota. Nič trápnejšie ako tieto reality shows s úplne nahými účinkujúcimi si nevidel Take Me Out je oproti nim slabota. Nič trápnejšie ako tieto reality shows s úplne nahými účinkujúcimi si nevidel 29. mája 2020, 14:41

„V hre nie sú žiadne hlavné postavy, takže je to podobné, ako keď sme adaptovali Resident Evil,“ objasnil Anderson v rozhovore pre Deadline. „Jednoducho sme vzali ten svet a pridali vlastný príbeh a postavy. A myslím si, že práve Monster Hunter je vynikajúca príležitosť urobiť niečo podobné.“

Hra samotná obsahuje obrovské množstvo dych vyrážajúcich lokácií a rôznych fantasy oblúd. Tešiť sa môžeme na drakov, obrovských pavúkov a mnoho iného. Príbeh bude rozdelený na udalosti, ktoré sa odohrávajú v ľudskom svete a udalosti vo fantasy svete príšer. Zdá sa, že postava Jovovich bude z ľudského sveta. Aby vo svete príšer prežila, spojí sa s lovcom, ktorého stvárňuje Tony Jaa. 

Mila Jovovich vymenila zombíkov za príšery. V akčnom Monster Hunter bude loviť gigantické monštrá
Zdroj: Sony

Mila Jovovich vymenila zombíkov za príšery. V akčnom Monster Hunter bude loviť gigantické monštrá
Zdroj: Sony

Mila Jovovich vymenila zombíkov za príšery. V akčnom Monster Hunter bude loviť gigantické monštrá
Zdroj: Sony
Domov
Zdieľať
Diskusia