Vyšiel prvý trailer na piatu sériu seriálu Lucifer od Netflixu. Čo čaká atraktívneho diabla v ďalšej kapitole svojho života?

Nenechajte si ujsť

Betka Múcsková
Betka Múcsková
Volám sa Betka, mám 23 rokov a som študentkou žurnalistiky a sociálnej antropológie v Brne. Denne pozerám filmy a seriály. Okrem nich ma baví umenie v rôznych podobách: rada kreslím, maľujem, čítam, vyrábam, píšem,... Verím, že kreativita a tvorenie dokáže človeku dávať viac, než čokoľvek iné.

Najčítanejšie za 7 dní

Seriál Lucifer na Netflixe

Netflix zverejnil nový trailer na seriál Lucifer a odhalil tak, o čom bude piata séria. Čaká nás hneď niekoľko zvratov. Piata séria vyjde už v auguste, no po zhliadnutí traileru nebudete schopní vydržať ani tých pár dní naviac. Lucifera totiž čaká hneď niekoľko zápletiek a kľúčových zmien, ktoré ovplyvnia chod celého seriálu.

Technicky sa rozprávame o traileri iba na prvú časť piatej série, keďže bude rozdelená do dvoch častí. Netflix sa najprv rozhodol prijať desať finálnych dielov Lucifera, ktoré by tvorili piatu sériu, no počas natáčania sa rozhodol dať seriálu viac epizód. Piata séria tak bude mať 16 epizód, ktoré vyjdú v dvoch etapách. Taktiež sa seriál predĺži aj o šiestu sériu, ktorá bude pravdepodobne finálna.

seriál lucifer
Zdroj: wall.alphacoders.com

Piata séria a jej trailer – seriál Lucifer pokračuje

Na čo sa teda môžeme tešiť v prvej časti piatej série Lucifera? Lucifer Morningstar prekvapí svojich známych návratom na Zem. V minulých dieloch sa totiž rozhodol Zem opustiť a vrátiť sa do Pekla. Dlho sa tam však neohrial, a už je zase medzi smrteľníkmi a spôsobuje im problémy.

Lucifer sa však nevracia taký, aký odišiel. Niečo je na ňom zvláštne, iné… A je pre to dobrý dôvod. Nejedná sa o Lucifera! Je to jeho brat Michael. Lucifer sa pôvodne do Pekla vracal hlavne kvôli tomu, aby ho konfrontoval. Čo však ani jeden z nich nečakal bolo, že tým otvoria pekelné brány pre nejednu bytosť, a zlé sily sa tak dostanú na Zem. Vrátane Michaela. V piatej sérii teda môžeme čakať zmätok a veľa akcie. Veď pozrite si trailer a posúďte sami:

O seriáli Lucifer

Seriál Lucifer mal pôvodne iba tri série a bol pod krídlami Foxu. Ten sa ho však vzdal a šou zrušil. Vtedy ho späť na nohy postavil Netflix a predĺžil ho o štvrtú sériu. A odvtedy sa mu darí oveľa lepšie a streamovacia platforma sa ho akosi nechce vzdať. Dôkazom je predĺženie piatej série a dokonca samotného seriálu o ešte jednu sériu. Prvých osem epizód novej série vyjde na Netflixe už 21. augusta, dátum vydania druhej časti zatiaľ nepoznáme.

Aké dojmy vo vás zanechal trailer a piata séria, ktorou bude seriál Lucifer pokračovať? Tešíte sa z jeho predĺženia? Dajte nám vedieť do komentárov!

Zdroj: collider.com

Mohlo by sa ti páčiť

1 COMMENT

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -