Žurnál+

Predstavujeme novú kategóriu Dobrý obchod + výzva pre donorov!

P
SAShE.sk990 predaných ks, 545 hodnotení

SAShE s.r.o. . » Redakcia / 2020-07-16 17:24:38 /  13 komentárov / 63 lajkov / 799x zobrazený

Nákup na SAShE nikdy nie je len taký obyčajný nákup. Okrem toho, že sa potešíme jedinečným rukodielnym výrobkom, pri srdci nás môže hriať aj fakt, že sme podporili lokálneho tvorcu, ktorý vyrába produkty eticky, ekologicky a… možno je to už otrepaná fráza, ale hlavne s láskou. :)

 

 

Druhý dych - Stolná lampa, foto: Martina Levásovská (C.z.immer)

 

Ak je pre vás pridaná hodnota nákupu dôležitá, určite nahliadnite aj do jednej špeciálnej kategórie na SAShE, a tou je Dobrý obchod. Tento názov je mnohým z vás určite povedomý, všakže? Kategória Dobrý obchod totiž vznikla pretransformovaním a rozšírením obchodíka, ktorý niesol rovnomenný názov.

V tejto kategórii nájdete pekne pokope rôzne neziskovky, ktoré pomáhajú ľuďom s mentálnym postihnutím, detičkám s poruchou sluchu či malým pacientom v nemocniciach... Tieto organizácie predávajú vo svojich obchodíkoch na SAShE buď vlastné výrobky alebo vecičky od štedrých donorov.

Ak urobíte nákup v kategórii Dobrý obchod, celá suma, ktorú za výrobok zaplatíte, pôjde priamo neziskovke, ktorá ho predáva (SAShE si z nákupu, samozrejme, neúčtuje províziu).

Svojím nákupom môžete teda priamo a celou sumou podporiť tých, ktorí to potrebujú. Momentálne nájdete v Dobrom obchode týchto predajcov: DSS-Most, AUTISTI-ARTISTI, Ulita, CLAUDIANUM, Nepočujúce dieťa, On, IPčko, Druhý dych, Deti Afriky, Plamienok, Červený nos a Umenie srdca.

 

 

Tvoriť a ľúbiť pre Deti Afriky - Keramický hrnček, foto: Martina Levásovská (C.z.immer)

 

Ako sme už spomínali, niektoré neziskovky vo svojom obchodíku predávajú vlastné výrobky a niektoré pre svoje fungovanie potrebujú donorov. Zopár láskavých SAShE predajcov už darovalo svoje výrobky na dobrú vec, ako napríklad Modrá púpava či Tvoriť a ľúbiť. Touto cestou by sme chceli osloviť aj vás všetkých - ak môžete, pomôžte aj vy! Vyberte si neziskovku, ktorá je vášmu srdcu najbližšia a staňte sa jej donorom!

Ako na to? Vyberte si spomedzi organizácií, ktoré potrebujú donorov: IPčko, AUTISTI-ARTISTI, CLAUDIANUM, Ulita, DSS-Most, Červený nos alebo Nepočujúce dieťa. Choďte do obchodíka neziskovky, kliknite na podstránku “Ako sa stať donorom” a ďalej postupujte podľa inštrukcií, ktoré tam nájdete. Minimálny počet darovaných kusov jedného výrobku je 15 a čo sa týka odosielania, výrobky môže kupujúcim odosielať donor alebo neziskovka. Je už na vás, ako sa dohodnete. Ak by ste mali ohľadom darovania výrobkov nejaké otázky, kontaktujte konkrétnu organizáciu SAShE poštou, radi vám všetko vysvetlia a dohodnú s vami podrobnosti. :)

Veríme, že si Dobrý obchod nájde veľa spokojných zákazníkov aj štedrých donorov!

 

 

Modrá púpava pre Ulitu - Tropikána: kokosovo-pomarančový balzam so včelím voskom


Ďakujeme za prečítanie tohto žurnáliku a z celého srdca ďakujeme aj šikovnej fotografke Maťke Levásovskej (C.z.immer), ktorá pre Dobrý obchod nádherne nafotila viacero ich výrobkov. Úplne zadarmo, len pre dobrý pocit. SAShE komunita je jednoducho najlepšia!

 

redakcia SAShE.sk

Komentáre

ModraPupava Nech sa darí! ❤️

2020-07-13 22:48:551x

soul.LIGHT teším sa tejto výzve, a rada podporím svojou tvorbou, ako i v minulosti, snažila som sa i pred veľkou nocou prispieť, viacero sprav som poslala dobrému obchodu, no bez spätnej vazby... vypukla koronka. Tak skusim niečím aktuálnym prispieť, už len si vybrať neziskovku, to bude najtažšie, lebo každá si pomoc isto zaslúži. Držím palce všetkým, nech sa darí, nech sa darí :)

2020-07-14 12:02:34

soul.LIGHT a naozaj má dobrý obchod dovolenku do konca roka?

2020-07-14 12:04:14

emily  REDAKCIA  @ButterflyHandMade Galéria Dobrý obchod má nastavenú dovolenku, aby sa nezobrazovala ako aktívna, ale v skutočnosti je zrušená a nahradila ju kategória Dobrý obchod: www.sashe.sk/handmade/dobry-obchod Veľmi sa tešíme, že máte chuť pomôcť a darovať kúsok svojej tvorby ♥

2020-07-14 15:41:461x

Simple_crochets Dobrý deň, rada by som sa zapojila do tejto výzvy, ale nejde mi vyplniť formulár. - Vraj na otvorenie potrebujem povolenie - neviem, čo robím zle :(

2020-07-15 08:21:49

soul.LIGHT @emily ďakujem za vysvetlenie, už tomu rozumiem.

2020-07-15 09:29:071x

emily  REDAKCIA  @Simple_crochets Dobrý deň, chyba nie je na vašej strane, ani mne nejde formulár organizácie Dss-MOST otvoriť. Napísala som im správu, aby si to čo najskôr opravili. Ďakujeme veľmi pekne za upozornenie :)

2020-07-15 09:55:13

eko.brnka Samozrejme, aj my sa opäť s radosťou zapojíme, najťažšie bude si vybrať konkrétnu neziskovku... Asi budeme losovať... :)

2020-07-15 19:50:10

eko.brnka Aha, aj my máme problém, vypĺňam formulár pri Autistoch-Artistoch a nie je možné odoslať formulár, v poslednej položke vyžaduje platnú webovú adresu, pritom posledná položka má byť iba text...

2020-07-16 16:14:13

emily  REDAKCIA  @eko.brnka Ďakujeme za upozornenie, organizácii AUTISTI-ARTISTI som napísala, aby si formulár opravili. Dúfam, že vás a aj ostatných predajcov tieto technické komplikácie neodradia od toho, aby ste sa stali donormi Dobrého obchodu. Jednotlivé organizácie si začali ešte len nedávno sami spravovať svoje obchodíky a v týchto vodách sa zatiaľ len učia plávať... Verím, že čoskoro bude už všetko klapať :)

2020-07-16 16:35:351x

eko.brnka Ďakujem, verím, že sa to ľahko odstráni. A potom sa do toho pustíme :) určite nás to neodradí, všetci sa učíme :)

2020-07-16 16:50:512x

eko.brnka Aha, tak som vynechala poslednú odpoveď a prešlo to! Zaujímavé...

2020-07-16 19:44:261x

Dss-MOST Ďakujeme sashe.sk - za všetkú túto významnú pomoc a tešíme sa na donorku, Váš Dss-MOST, n.o.

2020-07-20 09:05:46
Pre komentovanie musíš byť prihlásený, nejde to ináč.

TOP Žurnál - Týždeň

Najlepšie žurnály posledného týždňa TOP žurnál mesiac »