Gameplay trailer na Shadow Warrior 3 obsahuje toľko krvi, že schová aj Mortal Kombat

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Najčítanejšie za 7 dní

Gameplay trailer na Shadow Warrior 3

Počas tohto týždňa zverejnili herný tvorcovia z Flying Wild Hog iba niekoľkosekundovú ukážku ako teaser. Teraz, počas sobotňajšieho online eventu so spolutvorcami Developer Direct na Twitchi, priniesli plnohodnotný trailer na Shadow Warrior 3. Zameriava sa na akciu a ukazuje nám dynamické prvky a krvavosť, ktorú od hry čakáme.

Ukážka spĺňa všetky prísľuby, ktoré nám zatiaľ herní vývojári dávali. Je napakovaná dynamikou, zbraňami a krvou, čo je presne kombinácia, na ktorú sme si zvykli v tejto sérii. Vidíme kolekciu zbraní, medzi ktorými si budeme môcť vyberať, ale nechali nás pozrieť sa aj na boj zblízka (a to nielen čepeľami, ale čímkoľvek, čo sa nachádza okolo).

Zbrane, krv a zároveň hlášky

Vidíme aj ukážky zblízka na démonov, ktorým budeme počas hry čeliť. A to všetko v peknom pohľade z prvej osoby. Takto počujeme aj hlášky, ktoré hlavný hrdina – Lo Wang, počas krátkej chvíle vypúšťa. Nestrieľa tak iba zbraňami, a keď sa aj (možno po niekoľkom pozretí) započúvate, môžete niektorú z nich zachytiť.

Najvýraznejšia je zrejme jedna z nich, keď sa zhupne na lane (čo vyzerá tiež ako zaujímavý doplnkový prvok). Tesne pred tým, ako začne páliť muníciu do hlavy veľkého záporáka, tak môžeme počuť okrem jeho nadšeného zvýsknutia aj hlášku „Myslím, že som si práve trochu cvrkol„.

shadow warrior 3
Zdroj: gamespot.com

Nekonvenčná strieľačka aj dynamický boj zblízka

Hlášky, zbrane, krvavosť, s ktorou by sa mohla rovnať trebárs aj bojová séria Mortal Kombat. To je to, čo nám sľubuje trailer na Shadow Warrior 3 a veríme, že hra samotná nás nesklame. Budeme sa môcť presvedčiť o jej kvalitách počas budúceho roka, kedy má vyjsť na Steame.

Tvorcovia oficiálne hru popisujú ako: „Ďalšia nekonvenčná strieľačka z prvej osoby do série. Obsahuje prestrelky zbraňami v rýchlom slede, boj zblízka s predmetmi ostrými ako žiletka a pôsobivý systém voľného pohybu.“ Oficiálny popis hry, respektíve jej deja, zase znie takto:

„Padlý Shogun Lo Wang a jeho bývalý zamestnávateľ (z ktorého sa stal jeho nepriateľ, z ktorého sa stal jeho sidekick) Orochi Zilla sa vydávajú na nezrealizovateľnú misiu. Majú opäť chytiť draka, ktorého nechcene vypustili z jeho prastarého večného väzenia. Vyzbrojený trestajúcou kombináciou čepelí a nábojov musí Wang prechádzať svetom a vystopovať temnú beštiu, aby zastavil apokalypsu. Opäť. Bude to chcieť iba masku mŕtveho boha, dračie vajce, trochu mágie a dostatok palebnej sily, ktorá odvráti prichádzajúcu kataklyzmu.“

shadow warrior 3
Zdroj: sector.cz

Popis znie neskutočne zábavne a skvele nás navnadí na akciu, ktorá má prísť. Do toho sa ešte pridal gameplay trailer, ktorý ukazuje prvky z hry, na ktoré sa môžeme tešiť a nešetrí násilím. A výsledok? Nadšenie, pri ktorom sa nemôžeme dočkať, kedy bude hra vydaná.

Zaujal vás gameplay trailer na Shadow Warrior 3? Tešíte sa na vydanie hry? Dajte nám vedieť v komentároch.  

Zdroj: collider.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -