Jedna z herečiek by mala nápad na scenár ku Kill Bill 3. Ako by mal vyzerať?

Nenechajte si ujsť

Erik Košťany
Erik Košťany
Moje meno je Erik (alebo Erino), mám 28, momentálne bývam v Bratislave. Kino navštevujem niekoľkokrát do mesiaca a čo nestihnem tam, doháňam na obrazovkách doma. Vlastním niekoľko konzol, rád si prečítam dobrú knihu či komiks, ale nevyhýbam sa ani pohybu po vonku (či už na nohách alebo bicykli)

Najčítanejšie za 7 dní

Kill Bill 3 podľa jednej z herečiek

Kill Bill 3 je projekt, ktorý visí vo vzduchu už takmer dve dekády. Príbeh Beatrix Kiddo, ktorá bola ústrednou hrdinkou v oboch predchádzajúcich dieloch, je na prvý pohľad uzatvorený. Niekedy však príde nová idea, ktorá by mohla do série priniesť zaujímavý spôsob, ako v nej pokračovať. Jednu z nich by mala aj Vivica A. Fox, ktorá si v prvej časti zahrala postavu Vernitu Green.

Či vôbec k sequelu príde, nemá jasné ani samotný Quentin Tarantino, ktorý sa stará o réžiu.  Tvrdí, že 10 filmov je všetko, čo chce vyprodukovať, a potom sa ubrať iným smerom. Nie je však isté, čo by malo byť ďalším projektom. Hovorí sa o jeho vlastnej vízii Star Treku, ale v hre je aj Kill Bill. Ak by nám ho priniesol o 3 roky, bol by to pekný príspevok k jeho 20. výročiu.

kill bill vernita green
Zdroj: youtube.com

Pomsta voči Beatrix samotnej

Nielen on by mal ale nápad na to, akým smerom by sa mohla séria ďalej vyvinúť. Spomínaná herečka nedávno poskytla rozhovor pre portál NME. Prišla reč aj na dané filmy a spýtali sa jej na jej filmovú dcéru. Tá bola svedkom vraždy svojej mamy samotnou Beatrix, takže práve tretí diel by sa mohol zamerať na jej pomstu.

Predsa len, aj scéna z filmu k tomu smerovala. Po tom, čo postava Umy Thurman v sebaobrane zabije Vernitu, zistí, že to sleduje jej dcéra. Vysvetlí jej, že nechcela, aby to videla, ale jej matka si o to koledovala. Kľúčová je však veta, ktorú doplní na konci „Keď vyrastieš a stále budeš kvôli tomu naštvaná, tak budem čakať„.

kill bill dcera
Zdroj: hellogiggles.com

Koho by Vivica videla v titulnej roli?

Práve toto by podľa Vivice Fox mohol byť dej ďalšieho filmu. Dcéra jej postavy by mohla hľadať svoju cestu za pomstou. V rozhovore spomínali aj prípadné herecké obsadenie. Dcéru si predtým zahrala mladučká Amrosia Kelly. V súčasnosti má 24 rokov, čo by zodpovedalo aj dospelej postave. Fox by mala ale predstavu aj na preobsadenie. Vyjadrila sa k tomu takto:

„Mám pocit, že Tarantino by čakal, kým herečka, ktorá hrala moju dcéru vyrastie. Raz sa ma spýtali, ktorá mladá herečka by ju mala hrať. Hneď som povedala, že by to mala byť Ambrosia. Ale mysleli nejakú známejšiu. Tak mi okamžite napadlo – Zendaya! Aká pecka by to bola? Ona a Uma sú aj podobnej výšky, tak by som milovala o to viac sledovať, ako si nakopávajú zadky.“

kill bill zendaya
Zdroj: 247newsaroundtheworld.com

Tarantino nikdy nemal problém aj s obsadzovaním menej známych hercov. V poslednom čase si však vyberá veľké hollywoodske mená (stačí sa pozrieť na jeho posledný film). Preto by bol aj logickejší plán obsadiť túto herečku do hlavnej role pomstiteľky. A možno práve to by bol konečný krok, aby to štúdio potvrdilo. Vivica očividne nadšenie ohľadom herečky nestratila a aj v neskoršom rozhovore prehlásila:

„Dúfam, že to môžem povedať takto, ale: ,Tarantino, obsaď Zendayu!’ A tým to trochu celé urýchli. Nebolo by to úžasné?“

Kill Bill 3 alebo Kill Kiddo?

Možno si režisér vypočuje prosby herečky, a mohol by uskutočniť tento krok. Zendaya by rozhodne ako postava idúca za pomstou nebola zlou voľbou. Jediný problém je potom v názve. Kill Bill 3 by nedával až taký zmysel, nakoľko už o žiadneho Billa nejde. V tomto prípade by bola ale vedená pomsta proti neveste, tak prečo nie Kill Kiddo? No uvidíme…

Myslíte si, že by išlo o zaujímavý námet na pokračovanie série Kill Bill? Radi by ste v titulnej úlohe uvideli Zendayu? Dajte nám vedieť v komentároch. 

Zdroj: cinemablend.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -