Wolfman s Ryanom Goslingom našiel svojho režiséra. Ruku do diela pridá aj Blumhouse

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Najčítanejšie za 7 dní

Filmové štúdio Universal Pictures sa čoskoro pustí do nadchádzajúceho filmu Wolfman, v ktorom nechýba ani Ryan Gosling a do projektu sa po novom pridáva aj režisér Leigh Whannell, pre ktorého to bude po úspešnom hite Neviditeľný ďalší projekt v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Blumhouse.

Celosvetovo si Neviditeľný zarobil 124 miliónov dolárov z celkového rozpočtu len 7 miliónov. Takže nikto nepochybuje o tom, že aj v tomto prípade nás čaká ďalší kvalitný prírastok do rodiny nízkorozpočtových hororov.

Scenárista Leigh Whannell (vľavo) a režisér James Wan (napravo)
Leigh Whannell (vľavo) a James Wan (napravo), Zdroj: wegotthiscovered.com

Režisér Leigh Whannell je pripravený natočiť horor Wolfman

Tvorca si k projektu napíše aj scenár, v ktorom bude vychádzať z vlastnej originálnej myšlienky. Okrem toho prezradil, že sa v novinke pokúsi zachovať niektoré prvky z pôvodného filmu a veľa scén použije ako inšpiráciu. Pri písaní scenáru budú Whannellovi asistovať Lauren Schuker Blum a Rebecca Angelo.

Režisér chcel s Goslingom spolupracovať už dávno, avšak sám si môže za takéto čakanie. Miesto v režisérskom kresle Wolfmana mu totiž bolo ponúknuté už dávno, ale spočiatku pracovnú pozíciu odmietal. Whannella presvedčil až Jason Blum, ktorý to nemal vôbec náročné. Predsa len, títo dvaja páni spolupracovali na siedmych filmoch a pridať ďalší neznie vôbec ako zlý nápad.

Wolfman Ryan Gosling
Zdroj: indiewire.com amazon.com

Universal plánuje viacero „monster filmov“

Wolfman nebude zďaleka jediným hororom, v ktorom sa v hlavnej úlohe ukáže ikonická záporná postava. Na nových filmoch pracujú už režiséri ako James Wan, Paul Feig a John Krasinski.

Nápad na novú verziu Wolfmana koluje v Universal už dlhú dobu a štúdiu sa veľmi pozdáva. Žeby to bol začiatok nového trendu? Monster filmy s unikátnou režisérskou víziou? To by mohlo do stále kolísajúceho sa sveta hovorových filmov zaviať lepšie časy.

Na tento film si každopádne ešte budeme musieť počkať. Avšak pri pohľade na to, ako dopadol Neviditeľný, môžeme očakávať niečo špeciálne. Ikonický Wolfman je tu s nami už veľmi dlho a konečne sa dočká návratu.

Režisér Leigh Whannell natočí film Wolfman, v ktorom nechýba ani Ryan Gosling. Bude tento horor podľa vás úspechom? O vaše názory sa s nami môžete podeliť v sekcii komentárov.

Zdroj: deadline.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -