Čakajú nás tri nové filmové adaptácie od Stephena Kinga. Poznáme už príbehy a mená režisérov

Nenechajte si ujsť

Branislav Petrus
Branislav Petrus
Keby mi povieš aby som dobil svet a na výber mi dáš nôž a slovo, vyberiem si slovo. Pretože ak sa ho naučíš správne používať, pochopíš, že práve slovo je tá najsilnejšia zbraň.

Najčítanejšie za 7 dní

Spisovateľ Stephen King nedávno vydal kolekciu štyroch románov s názvom If It Bleeds. A autor nezabudnuteľných strašidelných príbehov práve vybral tri z nich pre trio hollywoodských producentov. Stephen King tak dostane tri nové filmy.

Nové projekty sa ušli nadaným tvorcom, medzi ktorých patria Ben Stiller, Darren Aronofsky a Ryan Murphy. Všetci traja páni si mohli dokonca vybrať, a nás divákov tak čakajú tri hororové Kingovky.

Stephen King
Zdroj: dreadcentral.com

Stephen King sa opäť dostane na plátno, tri nové filmy sú už vo vývoji

Ako bolo spomenuté vyššie, kolekcia pozostáva zo 4 románov – Rat, The Life of Chuck, Mr. Harrigan’s Phone a Let It Bleed.

Prvý menovaný román si pod svoje krídla zobral Ben Stiller, v ktorom by sa mal podieľať ako režisér, producent a herec v jednej osobe. Rat sleduje frustrovaného spisovateľa Drewa Larsona, ktorý zapredá svoju dušu neznámym silám, aby sa v jeho živote objavil úspech. No ako to už chodí, uzatvoriť takýto pakt s potkanom nemusí dopadnúť podľa predstáv.

Filmovú adaptáciu The Life of Chuck dostal Darren Aronofsky. Tento príbeh sleduje muža stredného veku menom Charles Krantz, ktorého život je rozdelený na niekoľko nadprirodzených udalostí.

Stephen King filmy
Zdroj: en.buradabiliyorum.com

Pri treťom projekte sa spojí Netflix a Blumhouse

Ako posledným „vyvoleným“ zrežírovať Kingove dielo bude Ryan Murphy. Ten v tom však nebude ani zďaleka sám a pri tejto zaujímavej adaptácii spoja svoje sily Netflix a Blumhouse. Mr. Harrigan’s Phone sa sústredí na mladého chlapca, ktorý sa spriatelí so starším miliardárom. Hlavná postava dostane od starca telefón, ale Mr. Harrigan časom zomiera. No tu sa ešte príbeh nekončí, pretože chlapcovi sa podarí objaviť niečo nevídané. Pomocou darovaného telefónu totiž dokáže i naďalej komunikovať s mŕtvym starcom.

Murphy bude film režírovať a pri výrobe ho čaká spolupráca s Jasonom Blumom a Carlou Hackenovou. Výkonnými producentmi budú Marci Wisemanová a Jeremy Gold. Film Mr. Harrigan’s Phone sa tak stane štvrtým Kingovským filmom, ktorý sa objaví na streamovacej platforme Netflix. Pôvodné trio tvoria filmy 1922, Gerald’s Game a In the Tall Grass.

Zaujímavosťou je fakt, že Stephen King ponúka svoju prácu za symbolický 1 dolár etablovaným a nepreukázaným tvorcom, aby sa zviditeľnili. Určite veľmi zaujímavý krok, s ktorým sme sa stretli napríklad aj pri legendárnej filmovej adaptácii Kingovky Vykúpenie z väznice Shawshank. Ako sa bude tvorcom dariť tentokrát je otázne, ale už čoskoro by sme sa mali dozvedieť viac.

Stephen King sa dočká nových adaptácií a na zoznam si pripíše nové filmy. Ktoré z nich sa vám páčia najviac? O vaše názory sa s nami nezabudnite podeliť v sekcii komentárov.

Zdroj: collider.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -