Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Europoslankyňa Monika Beňová žiari šťastím. So svojím partnerom čakajú dieťa
Zdielať na

Europoslankyňa Monika Beňová žiari šťastím. So svojím partnerom čakajú dieťa

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Europoslankyňa a spoluzakladateľka strany Smer-SD Monika Beňová oznámila radostnú novinu. Do tohtoročného "tehotenského boomu" Sloveniek patrí aj ona. S partnerom čakajú dievčatko.

Poslankyňa Európskeho parlamentu Monika Beňová v pondelok ráno na sociálnej sieti oznámila radostnú správu. So svojím partnerom čakajú dieťa, podľa fotky a slov poslankyne to bude dievčatko, ako prvé médium túto informáciu zverejnilo Plus1deň. Aktuálne je v 6 mesiaci. Prečo to oznámila až po polroku vysvetlila jednoducho - intimitu chceli zachovať čo najdlhšie. 

Beňová sa tak stane už po druhýkrát mamou, prvé dieťa - syna (32) má ešte z prvého manželstva. 

To či bude môcť navštevovať Európsky parlament s bábätkom si zatiaľ podla textovej správ,  ktorú nám poslala, nezisťovala, a teda zatiaľ ani nevie ako jej pracovný život bude ďalej pokračovať.

Histéria napríklad vznikla pred 6 rokmi keď na rokovanie do národnej rady chcela prísť poslankyňa Simona Petrík aj s bábätkom a pracovník bezpečnostnej služby ju nevpustil. Lucia Ďuriš Nicholsonová skúsenosti s dieťaťom v parlamente má, ako podpredsedníčka národnej rady si syna nosila do špeciálne upravenej kancelárie. "To bola vtedy tá známa kauza kedy mi bývalý predseda parlamentu povedal, že keď bezprostredne po pôrode nenastúpim do práce tak sa postará o to, aby som bola odvolaná z funkcie," vyjadrila sa terajšia europoslankyňa. 


Hoci europoslankyňa dnes touto informáciou šokovala, tehotenstvo vo vyššom veku nie je nič výnimočné. Sestra Michaela Jacksona - Janet rodila v 50-ke a napríklad herečka Halle Berry tri roky pred 50. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy