Perfektné cviky na doma so stoličkou: Spevnia každý sval na tele!

Perfektné cviky na doma so stoličkou: Spevnia každý sval na tele!

Aj keď sa už otvorili fitness centra a my máme opäť možnosť zájsť zacvičiť si na bežiacom páse, pohyblivých schodoch, rotopede či zacvičiť si s činkami, väčšina z nás dáva prednosť cvičeniu doma. Počas karantény sme si jednoducho zvykli cvičiť v pohodlí domova. Nemusíme znášať pohľady ostatných cvičiacich v posilňovniach ani zvedavé pohľady tých, ktorí sa prišli do fitness centra porovnávať s ostatnými.

Cvičenie doma má svoju výhodu. Môžete cvičiť akokoľvek chcete a nik na vás nebude pozerať takým tým divným pohľadom, pretože daný cvik robíte inak, než ho robia oni.  Cvičenie v pohodlí domova má tiež svoju výhodu, pretože pri cvičení častokrát využívate len svoju váhu, ktorá vám je dostatočnou záťažou na to, aby ste si spevnili svaly a vyformovali postavu. Nechajte sa teda inšpirovať nasledujúcim videom. Pri cvičení budete potrebovať len podložku a stoličkou, no a samozrejme aj chuť niečo spraviť pre svoju figúru. 

Pozri aj: Efektívny tréning na nohy bez náčinia: Cvič doma, ušetri za posilku!

Cviky na doma so stoličkou

Intenzívny tréning – to je niečo, čo potrebujete v prípade, že sa snažíte zhodiť nejako to kilečko z vášho brucha, stehien či bokov. Vďaka videu vyššie si precvičíte asi každý sval na svojom tele. Posilníte si ruky aj chrbát, hrudník aj brucho, zadok aj boky a určite nevynecháte ani stehná a nohy. Cvičenie je zostavené tak, aby ste spálili nejaké tie kalórie a zároveň si vyformovali svoju postavu v priebehu 15 minút. Pre dosiahnutie čo najlepších výsledkov a hlavne výsledkov, ktoré požadujete, mali by ste podľa daného videa cvičiť 2 až 3-krát týždenne. Tak hor sa do toho!

Odporúčame: Beh nalačno: Aké sú jeho výhody a odporúča sa vôbec?!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní