Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zachráňme spolu LETO (život) na Slnečných jazerách

Medial Banana a Polemic PR článok Zobraziť galériu (4)
Medial Banana a Polemic (Zdroj: PR)

Aj tak by sa dal pomenovať projekt, do ktorého sa pustila SPRÁVA CESTOVNÉHO RUCHU Senec. Chce ním obnoviť tradíciu Slnečných jazier, na ktorých sa pri západoch slnka ozývala hudba nejedného z najznámejších interpretov. Nie nadarmo tieto krásne jazerá niesli pri svojom zrode názov “Slovenské Tahiti”, ktorý by chceli tento rok opäť oprášiť a priniesť vám absolútnu SKA REGGAE smršť v podobe úspešných kapiel Polemic a Medial Banana.

“IKONA SLOVENSKÉHO REGGAE” aj tak zvykne byť označovaná šestica muzikantov, vystupujúcich pod názvom Medial Banana. Okrem toho, že tento rok oslavujú 10. výročie od založenia kapely, vzniká aj ich tretí štúdiový album s názvom “Nedotknuteľní”. Na jeseň 2020 pokračuje ich turné s legendou slovenskej ska scény, kapelou Polemic, s ktorou vydali aj úspešný singel “Staré Časy”.

Medial Banana a Polemic
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

„Staré časy“ sú aj lightmotívom, ktorý sprevádza celé toto podujatie. Jeho cieľom je hlavne rozpumpovať krv v žilách všetkým, ktorí sa rozhodnú navštíviť krásny areál Slnečných jazier a vrátiť mu život, ktorý začal v roku 1919. Nie je na to snáď lepšia príležitosť ako na jeho ďalšie ročníkové double 2020 po 101 rokoch. Kúpou lístka podporíte ošetrenie jeho starých kostí, vaše skákanie rozpumpuje jeho staré svaly a krik prefúkne jeho zanesené uši, ktoré si už dávno neužili kus poriadnej muziky.

Polemic
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook - Polemic)

Ďalším interpretom, ktorý chce poskákať Slnečným jazerám po hrudi je Polemic. Populárna hudobná skupina hrajúca štýl ska/reggae je na hudobnej scéne už vyše 30 rokov. Tešia sa na Vás členovia skupiny: Andrej ,,SHEEFKO,, Juráš, Miroslav ,,MIREC,, Baričič, Branislav ,,BEJZO,, Bajza, Peter ,,PETKO,, Opet, Ľubomír ,,LUBKO,, Horák, Peter ,,PEPE,, Huraj, Peter ,,PÍTER,, Šandor, Michal ,,MICKEY,, Novácky a Branislav ,,FABIO,, Feješ.

Ak patríte medzi ľudí, ktorí si vedia užiť leto, vodu, zábavu a výbornú hudbu, príďte podporiť svoje obľúbené kapely a Slnečné jazera. Kúpou každého lístka vlejete do jazier nádej, že sa vrátia do kondície, akú vždy mali.

Slnečné jazerá
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Koncert sa uskutoční 16.7. na Severe pri Gardenke. Viac informácií o koncerte nájdete TU.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu