Europoslankyňa Monika Beňová čaká dieťa v 51 rokoch! K 30-ročnému synovi pribudne o pár mesiacov dcérka

51-ročná politička Monika Beňová je tehotná , oznámila to dnes v statuse na sociálnej sieti.
Monika Beňová je tehotná

Zdroj: Facebook.com

Monika Beňová oznámila tehotensvto

Europoslankyňa Monika Beňová sa pochválila na sociálnej sieti radostnou správou. Vo svojich 51 rokoch čaká druhé dieťa.

Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6.mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky. Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intimne obdobie v živote ženy,“ napísala Beňová v statuse na sociálnej sieti.

Monika Beňová má už 30-ročného syna z prvého manželstva, druhé manželstvo s marketingovým manažérom Fedorom Flašíkom bolo bezdetné, rozviedli sa v roku 2017.

O otcovi druhého dieťaťa Monika Beňová nehovorí, podľa informácií denníka Plus 1 deň, ktorý priniesol informáciu o jej tehotenstve ako prvý, by ním mal byť o 25 rokov mladší advokát, s ktorým europoslankyňa dlhé roky spolupracovala.

Chcela som, aby to ostalo v našej intímnej rodinnej zóne trochu dlhšie, ale tak Plus1 to zmenila. Preto je toto jediná oficiálna informácia a aj stanovisko k nášmu šťastíčku. Ďakujem médiam, že to budú rešpektovať. A vám ostatným ďakujem za blahoželania ale aj zato, že nám držíte palce na nadchádzajúce 4 mesiace,“ dodala v statuse nastávajúca mama.

Na sosiálnej sieti sa už stihlo objaviť niekoľko neprajných či posmešných komentárov, keďže tehotenstvo po 50-tke je na Slovensku stále nezvyčajné.

50-ročných mamičiek je v poslednom čase však v stále viac aj u nás, pred dvomi mesiacmi porodila dcéru Ellu moderátorka Erika Judínyová, ktorá oslávi 50 rokov v januári.


Mohlo by vás zaujímať:

Známa Češka čaká vo svojich 48 rokoch dieťa s o 16 rokov mladším manželom!

Toto je názor vedy a odborníkov na tehotenstvo vo vyššom veku!