Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chcel by mať niekto TOTO doma?! Agáta opäť dokázala KOHO má najradšej!
Zdielať na

Chcel by mať niekto TOTO doma?! Agáta opäť dokázala KOHO má najradšej!

Archívna reportáž

Stačí letmý pohľad na sociálnu sieť Agáty Hanychovej a je jasné, koho má táto rozvádzajúca sa modelka a moderátorka najradšej. Len jednu osobu ukazuje častejšie, ako vlastné deti - seba samú. A teraz si zadovážila niečo, čo by asi väčšina ľudí mať doma nechcela. Alebo áno?

Agáte to s mužmi príliš nevychádza. Syna má so športovcom Mirkom Dopitom, dcéru s moderátorom, hercom a muzikantom Jakubom Prachařom, s ktorým aktuálne finišuje rozvod. Medzitým stihla viacero krátkodobejších vzťahov, no tá skutočná láska "navždy" akosi neprichádza.

Otázkou ale je, či už tá jediná a večná láska v Agátinom živote nevládne. Je totiž pomerne jasné, že v prípade tejto 35-ročnej celebritky je tou najväčšou láskou, azda po materinskej, sebaláska.

Pre vzhľad robila Agáta kedysi všeličo:

​Našpúlené pery, fotky viac odhaľujúce ako zahaľujúce, večne na špičkách, aby vyzerali byť jej nohy dlhšie. Agáta ovláda všetky finty, ako dotiahnuť čo najviac svoj vzhľad do zdania dokonalosti. Už sa potom len naskytá zamyslenie, či je to práve jej sebavedomie, alebo skôr vnútorná neistota, ktorá ju k tomu ženie.

Typický Agátin príspevok:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dneska bez filtru a ani nestojim na spickach....realita pondelniho vecera #novyplavky #musimvicmakat #35let #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

V každom prípade, spokojnosť so sebou samou tam iste je, inak by si nezaobstarala umelecké dielo, ktoré odteraz zdobí jej dom. "Áno, diktátori si vešajú svoje portréty, alebo narcisovia. No, snáď nie som ani jedno, ale tvoju tvorbu zbožňujem," napísala Agáta k obrazu, ktorý jej priniesol samotný autor.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nejlepsi....ano diktatori si vesi svoje porterty;))nebo narcisove;))) no snad nejsem ani jedno,ale tvoji tvorbu zboznuju @ratajart

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Veľkoformátový obraz, na ktorom je vyobrazená samotná Agáta. Popartové warholovské dielo je skutočne veľmi vydarené, jeho autorom je vychytený výtvarník Josef Rataj. Cena jeho obrazov sa pohybuje okolo 3000 eur. Nie je jasné, či Agáta vytvoril na jej objednávku, alebo mu bola inšpiráciou a dielo jej venoval. V každom prípade má odteraz Agáta parádny portrét vo svojej obývačke.

Súvisiace články

Najčítanejšie