Úvod Zariadenia Konečne to niekto spravil: Bezdrôtové slúchadlá dokážu nabiť telefón, stoja 11 €

Konečne to niekto spravil: Bezdrôtové slúchadlá dokážu nabiť telefón, stoja 11 €

2

Ak ste niekedy vlastnili alebo stále vlastníte bezdrôtové slúchadlá, pravdepodobne viete, že sa nabíjajú vďaka svojmu puzdru vtedy, keď ich práve nepoužívate. Výrobca slúchadiel F9 TWS sa rozhodol, že latku dvihne podstatne vyššie.

Do puzdra integroval 3 500 mAh batériu, ktorá neslúži len pre nabitie samotných slúchadiel, ale napríklad aj mobilného telefónu.

Slúchadlá F9 TWS

Cena: 10,99 € | Doručenie: Zadarmo

Mnohé smartfóny ešte stále nedisponujú vysokokapacitnými batériami, a tak je možnosť nosiť v batohu powerbanku, ktorá zároveň slúži ako puzdro pre bezdrôtové slúchadlá veľmi praktická. Samotné slúchadlá F9 TWS disponujú 50 mAh batériou, vďaka čomu môžete obe nabiť až 35-krát.

T9 TWS
T9 TWS

Výrobca uvádza, že slú

chadlá dokážu na jedno nabitie nepretržite hrať až 4 hodiny. Vynásobte si túto hodnotu číslom 35 a razom získate slúchadlá s výdržou 6 dní.

T9 TWS
T9 TWS

Slúchadlá majú zaujímavý dizajn, ktorý mnohí prirovnali k cyberpunk a nám neostáva nič iné než súhlasiť. Súčasťou puzdra je aj displej, ktorý ukazuje aktuálny stav batérie. Futuristickému dizajnu napomáhajú aj slúchadlá ladené do tyrkysových farieb.

T9 TWS
T9 TWS

Puzdro plní ešte jednu zaujímavú úlohu. Vďaka šikovnému dizajnu poslúži aj ako držiak na telefón, čo padne vhod ak si napríklad chcete pustiť video na YouTube či nejaký film na Netflixe.

T9 TWS
T9 TWS

Žijeme v dobe, kedy nemať powerbanku je často nevýhoda a bez slúchadiel ako by sme ani neboli. Vo svojom batohu preto môžete ušetriť miesto, čo sa určite hodí napríklad na výletoch. Získate tak futuristicky vyzerajúce slúchadlá so zabudovanou powerbankou pre váš smartfón. Cena sa v internetovom obchode eBay zastavila na 10,99 €. Je nutné dodať, že ide o kus, ktorý už raz bol otvorený.

Tento článok vznikol v spolupráci s predajcom.