Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. júl 2020

Odvážne letné trendy

Ak sa nebojíte skúšať rôzne trendy alebo vás už jednoducho nebaví overená klasika ako kvetinové šaty aelegantné bermudy, poradíme vám, ktorými odvážnejšími kúskami ich môžete jednoducho nahradiť. Dodáte tak svojmu outfitu dávku unikátnosti aj letnej dobrodružnosti.

Odvážne letné trendy

Ak sa nebojíte skúšať rôzne trendy alebo vás už jednoducho nebaví overená klasika ako kvetinové šaty a elegantné bermudy, poradíme vám, ktorými odvážnejšími kúskami ich môžete jednoducho nahradiť. Dodáte tak svojmu outfitu dávku unikátnosti aj letnej dobrodružnosti.

Košele s potlačou

Košele s krátkym rukávom sú veľkým hitom túto sezónu. Nosia sa v klasických a elegantných variáciách, avšak aj v tých bláznivejších. Ak máte radi maximalizmus a potlače, určite stavte na model vo výrazných farbách alebo so zaujímavým vzorom.

@shhtephs 

Výrazné rybárske klobúky

Zabudnite na slamené klobúky, v trendoch stále vedú rybárske. Síce sme si už na tento športový kúsok v šatníkoch zvykli, no teraz ho vyskúšajte napríklad vo výraznej neónovej farbe.

maggie mccormack2@maggie_mccormack 

Svetre po babke

Aj v lete sa občas zídu ľahké svetríky, ktoré zachránia chladné rána či veterné večery. Siahnite po takom svetri, ktorý pripomína vintage šatník vašej babky. Mal by mať zaujímavé výšivky, hrubé oká a oversized strih.

emmaleger@emmaleger 

Slip dress inovatívne

Na saténové šaty sme si takisto už vo veľkom zvykli, no teraz je na čase posunúť tento trend o čosi ďalej. Namiesto jednofarebného modelu siahnite po vzorovanej alternatíve. Pokojne zvoľte zvieracie potlače, trend káro či mix rôznych vzorov.

maggie mccormack@maggie_mccormack 

Svetložltá

Biela je skvelou letnou farbou, no túto sezónu ju pokojne nahraďte pastelovo žltou. Dokonalo doplní akékoľvek svetlé farby, ale aj džínsovinu. Prinesie do outfitu pozitívnu atmosféru a okamžite vás prežiari.

michellemdriscoll@michellemdriscoll 

Foto: Instagram

935

Súvisiace články