ŠOK! Politička Monika Beňová je v 51 rokoch opäť tehotná. Kto je otcom?

Zdieľať
Slovenskú europoslankyňu poriadne vytočili markizácki moderátori
Foto: Facebook Monika Flašiková Beňová

Tak takúto. informáciu zrejme čakal málokto. Slovenská politička a dlhoročná tvár strany Smer – SD Monika Beňová priznala šťastnú novinku vo svojom živote. Vo veku 51 rokov je druhýkrát tehotná. Informácie priniesol ako prvý denník Plus JEDEN DEŇ.

Keďže sa tehotenstvo slovenskej europoslankyne prevalilo, rozhodla sa o svoje pocity podeliť aj na sociálnej sieti, kde priznala, ako to je. „Pekný pondelok, milí priatelia. Chcela som, aby to ostalo v našej intímnej rodinnej zóne trochu dlhšie, ale tak Plus1 to zmenila a tak by sme sa chceli podeliť s tými z vás, ktorí nám to prajete, o našu nesmiernu radosť a šťastie z očakávaného rozšírenia našej rodinky. Čakáme dieťatko, dcérku, som v 6.mesiaci a cítim sa naozaj fantasticky,“ napísala k fotografii, na ktorej drží rozkošné malé dupačky. Beňová sa tak zaradila k prominentným mamičkám, ktoré otehotneli v zrelšom veku. Príkladom je Erika Judínyová, či češka Vendula Pizingerová.

O Beňovej a jej mužoch sa toho od rozvodu s podnikateľom Fedorom Flašíkom veľa nevedelo. Na verejnosti sa poväčšinou objavuje sama, alebo v sprievode svojho syna. O to šokujúcejšie je zistenie, že je tehotná. Kto je teda otcom? Podľa informácií Plusky je to advokát Ľubomír Klčo (36). „Tehotenstvo považujem za veľmi krásne a šťastné a zároveň veľmi osobné a intimne obdobie v živote ženy. Aj preto sme si to chceli užívaťvčo najdlhšie bez pozornosti médií. Preto je toto jediná oficiálna informácia a aj stanovisko k nášmu šťastíčku.vĎakujem médiam, že to budú rešpektovať.vA vám ostatným ďakujem za blahoželania ale aj zato, že nám držíte palce na nadchádzajúce 4 mesiace,“ dodala ešte Beňová. 

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom