Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO asi nevesta nerozdýchala! Obliekli by ste si ako hosť na svadbu tieto šaty?
Zdielať na

TOTO asi nevesta nerozdýchala! Obliekli by ste si ako hosť na svadbu tieto šaty?

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Podľa mnohých sú zaujímavé a sexi, ale väčšina komentujúcich sa zhodla v tom, že sú úplne nevhodné na svadbu. Čo si o tom myslíte vy?

V každej krajine aj rodine sú trochu iné zvyky a tradície na svadbe, niektorí sa ich držia, iní si naplánujú svoj deň D iba podľa svojich predstáv. Existujú však nepísané pravidlá, ktoré sa dodržiavajú takmer všade, a týka sa to napríklad aj outfitov pre svadobných hostí.

​Obliekli by ste sa takto na svadbu?

Jedným zo základných pravidiel je, aby sa pozvané ženy neobliekli na svadbu prehnane vyzývavo a najmä nie kompletne do bielej farby. Žiadny z hostí by nemal upozorňovať priveľmi na seba, ale práve naopak, vyniknúť by mala iba nevesta.

Na Reddite sa objavila fotografia neznámej blondínky, ktorú ľudia poriadne skritizovali. Dôvodom sú jej šaty, ktoré si obliekla ako hosť na svadbu. Nielen že sú výrazné svojou ohnivo červenou farbou, ale sú aj priehľadné a žena je v nich celkovo viac odhalená ako zahalená.

Väčšina ľudí sa zhodla v tom, že tento model šiat je absolútne nevhodný na svadbu. Čo si o tom myslíte vy? Aj podľa vás to bol nešťastný výber?

Reddit

Spomínate si ešte na svadobné šaty Jasminy Alagič?

Súvisiace články

Najčítanejšie