Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Známy spevák priznal niekoľko vylepšení, to posledné mu nevyšlo: Pozrite sa na jeho tvár!
Zdielať na

Známy spevák priznal niekoľko vylepšení, to posledné mu nevyšlo: Pozrite sa na jeho tvár!

Zdroj: Profimedia

V dnešnej dobe už nie je žiadnou zvláštnosťou, že sa o svoj zovňajšok starajú aj muži, mnohí sa dokonca nebáli priznať, že využili aj rôzne procedúry a skrášľovacie zákroky.

Svalnatý spevák Martin Maxa (59) patrí medzi mužov, ktorí sa snažia spomaliť starnutie poctivou drinou vo fitku, ale tiež využíva aj odbornú pomoc estetickej chirurgie. Má za sebou niekoľko zákrokov, vďaka ktorým vyzerá stále mladistvo, no posledná „úprava“ nedopadla úplne uspokojivo. Fanúšikovia si zmenu na jeho tvári všimli hneď!

Za drobné vylepšenia sa nehanbí

Martin Maxa rozhodne nevyzerá na to, že už o rok bude mať na krku šesť krížikov. Herec, spevák a bývalý telocvikár na sebe poctivo maká a je to vidieť, on je však k sebe poriadne kritický. „Zub času sa veľmi lačne zahryzol aj do mňa,“ povedal Maxa, ktorý si nechal "pozdvihnúť" línie tváre pomocou faceliftingu a chirurgicky mu upravili aj unavené očné viečka, aby jeho pohľad pôsobil opäť mladistvo.

"Niektorí ľudia majú pocit, že keď o seba človek dbá, tak musí byť zákonite márnivý, alebo narcis. Pritom je to rovnaký typ estetickej úpravy, ako keď si niekto nechá spraviť zuby. Každý chce mať pekné zuby a s pokazenými chodiť nebude. Keď si však muž nechá urobiť viečka, všetci to vidia inak. Ja s tým problém nemám, " povedal Maxa dávnejšie pre Idnes.cz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Maxa (@martinmaxa.zpevak),

Toto mu nevyšlo!

Sexi spevák so snehovo bielym úsmevom sa najnovšie rozhodol nechať si upraviť svoje obočie, ktoré mal už poriadne prešedivelé. Netušíme, či si ho dal iba nafarbiť, alebo vytetovať, no výsledok je tak trochu komický.

Keď sa naňho dobre pozriete, určite si všimnete, že má jedno obočie oveľa výraznejšie, ako to druhé. Takúto drobnosť však určite nebude problém napraviť! Nič to nemení na tom, že vyzerá na svoj vek perfektne, súhlasíte?

Martin Maxa

Profimedia

​Ako sa o seba Martin Maxa stará?

Súvisiace články

Najčítanejšie