Sherlock uvádza na trh nové modely bezpečnostných dverí

07.07.2020, Lýdia Tkáčová | Materiály, technológie, konštrukcie

Značka Sherlock uvádza na trh nový rad bezpečnostných dverí. Modely Metropol, Citadel, Resist a Firesec vznikajú v rámci európskej kooperácie, finalizujú ich v továrni v Malackách.

Na vývoji a výrobe najnovších bezpečnostných dverí Sherlock sa podieľajú výrobné a vývojové centrá koncernu Assa Abloy, do ktorého značka od roku 2013 patrí, v troch krajinách Európy. Vzhľadom na vysokú citlivosť slovenského a českého trhu na dizajn a kvalitu dverí bude ich finalizácia prebiehať v závode v Malackách.

Dvere-Sherlock-1-X.jpg

"Základ nového výrobku bude zhotovovať na najmodernejšej linke v Európe a s využitím ekologických materiálov. Novovylepšená produktová línia sa zameriava na moderné domácnosti a prináša zákazníkom vysokú kvalitu, na akú sú zvyknutí pri dverách Sherlock," hovorí Zuzana Slezáková, riaditeľka spoločnosti Sherlock Assa Abloy.

Dvere-Sherlock-2-X.jpg   Dvere-Sherlock-3-X.jpg

Bezpečnostné dvere Sherlock má dnes namontovaných vyše 200-tisíc domácností a firiem na Slovensku a v okolitých krajinách. Nové modely bude Assa Abloy popri Slovensku a Českej republike ponúkať aj v Rakúsku a Maďarsku. S ich uvedením je spojená aj nová marketingová stratégia a kampaň značky.

Foto: Sherlock

Podobné články