Chladničky
Zdroj: Gorenje

Chladničky Gorenje GardenFresh: čerstvé potraviny presne podľa vašich potrieb

13. 07. 2020 Zdieľať

Nová generácia voľne stojacich chladničiek Gorenje GardenFresh uchová potraviny také čerstvé a nutrične bohaté, akoby ste ich práve priniesli z trhu alebo utrhli v záhradke. A to vďaka celému radu špičkových technológií napodobňujúcich podmienky panujúce v prírode.

Čerstvé je najlepšie. Ale uznajme, že denne na trh vyrazí asi málokto z nás. Preto je dobré mať pomocníka, ktorý sa postará o to, aby si zelenina, ovocie, mäso i lahôdky uchovali vynikajúcu chuť a lákavú vôňu a farbu čo najdlhšie. A navyše pomocníka, ktorý sa dokáže prispôsobiť všetkým vašim momentálnym potrebám… Radi by ste práve dnes uskladnili viac zeleniny alebo, naopak, viac mäsa, rýb a lahôdok? Žiadny problém.

Najvybavenejšie modely voľne stojacich kombinovaných chladničiek Gorenje GardenFresh sú vďaka konvertibilnej chladiacej zásuvke Convert FreshZone s regulovateľnou teplotou i vlhkosťou pripravené na akúkoľvek situáciu.

Chladnička Gorenje

Chladničky Gorenje GardenFresh Zdroj: Gorenje

Technológie ako IonAir, AdaptTech alebo NoFrost Plus navyše ponúkajú všetko, čo potrebujete, aby vaše potraviny zostali čerstvé a lahodné – či už ich uložíte na niektorú z poličiek alebo uskladníte v ľubovoľnej časti chladničky či mrazničky. Vďaka hĺbke 60 cm chladničky navyše perfektne zapadnú do kuchynskej linky a nenarúšajú jednotnú líniu nábytku. Sú široké 60 cm a dostupné v dvoch výškach: 185 cm a 200 cm, takže sa postarajú o skutočne veľké množstvo potravín. Napriek tomu sa vďaka kompaktnému rozmeru zmestia aj do menších kuchýň, napríklad v bytoch.

Chladnička Gorenje

Zdroj: Gorenje

Adaptívna technológia AdaptTech udržuje optimálnu teplotu v chladničke bez ohľadu na to, ako často ju otvárate. Vaše návyky si zapamätá a dokonca sa ich sama naučí predvídať. Skôr než chladničku otvoríte, zníži teplotu o jeden až dva stupne.

Potraviny tak zostanú ušetrené teplotných šokov spôsobených zmenou teploty po otvorení dvierok chladničky a zostanú tak dlhšie svieže a plné života. Jeden z najúčinnejších systémov mrazenia NoFrost Plus bráni tvorbe ľadu a námrazy pri nízkej spotrebe energie, takže už nikdy nebudete musieť spotrebič odmrazovať.

www.gorenje.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: chladničky
Zdieľať článok