Gameplay trailer a krátky film k Watch Dogs: Legion odhalil dátum vydania. Kedy oslobodíme Londýn?

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Najčítanejšie za 7 dní

Hra Watch Dogs: Legion sa nám po dlhšej odmlke opäť pripomína. Pôvodný dátum vydania pokračovania hackerskej série bol naplánový na 6. marec 2020. Vydanie bolo nakoniec presunuté na neurčito, no online prezentácia Ubisoft Forward nám priniesla množstvo aktualizácií.

Dočkali sme sa krátkeho filmu s vizuálom podobným filmu Spider-Man: Paralelné svety, ale aj zábavného gameplay traileru, ktorý odhalil množstvo informácií a nový dátum vydania. Ten padol na 29. október 2020, kedy bude titul dostupný na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Neskôr samozrejme príde aj na konzole novej generácie, teda PlayStation 5 a Xbox Series X. Aké novinky sme sa teda dozvedeli?

O čom bude hra Watch Dogs: Legion?

Už dlhší čas vieme, že Legion bude zasadený do Londýna, ktorý je pod drobnohľadom vlády. Tá si najala vojenskú skupinu Albion, ktorá má celé mesto pod kontrolou. Vodcom tejto skupiny je Nigel Cass, jeden z dvojice hlavných antagonistov hry. Tým druhým bude Mary Kelley, hlava najsilnejšej kriminálnej organizácie v Londýne. Tá cez dark web nepredáva iba drogy, ale aj ľudí.

Hráči sa zhostia hackerskej organizácie DeadSec, ktorá sa snaží oslobodiť Londýn. Novinkou série je, že každá NPC postava, ktorú stretnete v otvorenom svete, má svoje vlastné animácie, hlas, charakterové rysy a vizuály, ktoré sú generované a riadené systémom hrateľnosti. To v preklade znamená, že si budeme môcť zahrať za ktorúkoľvek postavu a rekrutovať ju do svojho tímu.

Nový gameplay trailer ukázal, že misie môžeme prechádzať s akoukoľvek postavou, ktorú máme vo svojom tíme. Zaujímavosťou je, že každý typ postavy bude mať svoj vlastný, špecializovaný set schopností.

Ako príklad nám ukázali robotníka, ktorý si môže privolať nákladného drona, poprípade používať zbrane ako obrovský francúzsky kľúč alebo nastreľovaciu pištoľ na klince. Iným spôsobom môžete rovnakú misiu prejsť napríklad s expertkou na drony, ktorá disponuje viac stealth štýlom a rôznymi dronmi.

Ako sa vám páčil nový gameplay trailer a krátky film k hre Watch Dogs: Legion? Vaše názory nám napíšte do komentárov!

Zdroj: gamespot.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -