Hra Far Cry 6 bola oficiálne predstavená, jej nádherná titulná sekvencia stojí za pozretie

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Najčítanejšie za 7 dní

Online prezentáciu Ubisoft Forward vo veľkom štýle zakončilo tentokrát už oficiálne predstavenie hry Far Cry 6. Početné leaky z dielní štúdia Ubisoft totiž už niekoľko dní pred akciou odhalili všemožné informácie o príbehu, zasadení, postavách a dátume vydania hry. Aby toho nebolo málo, na internet unikol aj kompletný cinematický trailer, ktorý bol v plnej kvalite a v anglickom jazyku predstavený až teraz.

Potešila nás aspoň nádherná titulná sekvencia v štýle HBO seriálov, ktorá sa našťastie nedostala na svetlo sveta v predstihu. Hráči a hráčky, pokračovanie obľúbenej série Far Cry si zahráme už 18. februára 2021 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Google Stadia. Podobne ako napríklad pri Cyberpunk 2077, aj zakúpenie hry Far Cry 6 na konzolu PlayStation 4 vám zaručí bezplatný upgrade na PlayStation 5 verziu.

O čom bude hra Far Cry 6?

“Vitajte v Yare, tropickom raji zamrznutom v čase. Ako diktátor Yary sa Anton Castillo snaží akýmkoľvek spôsobom späť obnoviť národu jeho bývalú slávu, so svojím synom, Diegom, ktorý nasleduje jeho krvavé kroky. Ich nemilosrdný útlak vyvolal revolúciu.”

Hlavným protagonistom, ktorého úlohy sa ako hráči zhostíme, bude Dani Rojas. Ten je rodák z Yary, ktorý bude bojovať za oslobodenie svojej krajiny spod diktátorstva Antona Castilla. Superlatív “najväčšia” mapa síce používa každá nová časť série, no aj tentokrát sa má jednať o tú najrozľahlejšiu. Spájať bude džungľu, pláž a hlavné mesto Yary.

Cinematický trailer je klasickým ťahom Ubisoftu pre predstavenie ich nových herných titulov. Žiadnych záberov priamo z hry sme sa síce nedočkali, no hlavnou hviezdou ukážky je herec Giancarlo Esposito ako hlavný antagonista Anton Castillo. Nechýba ani jeho malý syn Diego.

Krátky pohľad sme dostali aj na neznámu rebelskú postavu, ktorou by mohol byť práve Dani Rojas, naša hrateľná postava. Zaujímavosťou je, že výber pohlavia hlavnej postavy bude na nás, hráčoch, podobne ako pri hre Assassin’s Creed: Valhalla. Príjemnou zmenou bude aj prítomnosť dabingu protagonistu/tky, ktorý/á bude aj súčasťou cutscén.

Hru si môžete predobjednať už dnes. Ako je pri Ubisofte bežné, dostupné budú nasledujúce edície:

Standard Edition: Základná hra
Gold Edition: Základná hra a season pass
Ultimate Edition: Celý predchádzajúci obsah vrátane balíka Jungle Expedition Pack, balíka Croc Hunter a bonusu DLC Vice Pack
The Collector’s Edition: Box obsahuje Ultimate Edition, Steelbook, 64-stranový artbook, nálepky, prívesok Chorizo, soundtrack, mapu Yary a 72 cm model plameňometu „Tostador“ z hry

Zaujala vás hra Far Cry 6 a plánujete si ju zaobstarať? Vaše názory nám napíšte do komentárov!

Zdroj: gamespot.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -