Mary-Kay a Ashley Oslenové

Strhané, dogabané a vychudnuté na kosť: Takto sláva zničila rozkošné dvojičky Olsenky!

Dvojičky Mary-Kate a Ashley Olsenové mali len 10 rokov, keď sa stali milionárkami. Odvtedy svoj majetok zveľaďujú a množia. No hoci v detstve pôsobili rozkošne, dnes sa ich ľudia skôr zľaknú.

​Dvojičky sa preslávili ako zlaté dievčatká a nezbedné výmyselníčky. Prvýkrát pritom pred kamerou stáli ako deväťmesačné. V seriáli Plný dom z roku 1987, ktorý odštartoval ich hviezdnu kariéru, sa ale striedali. Ashley bola totiž tá hanblivejšia, preto sa objavoval najmä vo vážnejších alebo skupinových scénach, zatiaľ čo Mary-Kate bola za každú srandu, preto si ju vyberali skôr do komických situácii. Dnes sú už z dievčatiek dospelé ženy, no svet šoubiznisu a roky pred kamerami sa na nich značne podpísal. Hoci sa im darilo, sláva, bohatstvo, vlastná značka ako aj produkčná spoločnosť si vyžiadali svoju daň. Pod hollywoodskym pozlátkom sa totiž ukrýva veľa bolesti a práve tá sa pretavila do vzhľadu dvojičiek.

​Mary-Kate sa opakovane priznala, že svoj život doslova nenávidí. Tiež sa čudovala, čo im ľudia už len môžu závidieť. Podľa jej slov totiž boli od detstva len cvičenými opičkami, pričom každý sa z ich krásy a charizmy snažil vytrieskať čo najviac.

​Mnohí by na prvý pohľad menili svoj život s tým ich a asi by to platilo aj opačne. Svet reflektorov sa totiž na dvojičkách podpísal aj v negatívnom. Dievčatá sa vo svojich životoch začali postupne topiť. Trpeli psychickými problémami, ktoré ich dohnali tak ďaleko, že sa jedna od druhej chcela líšiť. O dve minúty mladšia Mary-Kate si na truc prefarbila vlasy na tmavo, odmietala jedlo až skončila s diagnózou mentálna anorexia. Bojovala tiež s alkoholom a drogami. Mary-Kate zašla tak ďaleko, že v roku 2014 sa rozhodla podstúpiť plastickú operáciu, ktorá by ju od Ashley ešte viac odlíšila.

Dnes žijú dvojičky úplne opačným životom. Ashley sa vydala za 59-ročného finančníka Richarda Sansa. Mary-Kate sa rozviedla s bratom bývalého francúzskeho prezidenta, Oliverom Sarkozym. Obe sa utiahli zo sveta šoubiznisu a žijú v ústraní, čo si nevedia vynachváliť. Stránia sa aj internetového sveta. "Nespadli sme do tohto sveta. Nemáme Instagram ani Facebook. Nie sme v spojení s našimi fanúšikmi či zákazníkmi. Sme však chránené," prezradila Ashley.