Presunúť na hlavný obsah

Z dcéry Paula Walkera je krásna žena. Pozrite sa na Meadow, ktorá sa živí ako modelka

Zahraničné celebrity

Keď sa povie meno Paul Walker, predstavíme si sympatického herca, ktorý opustil tento svet príliš skoro. Zanechal však po sebe krásnu dcéru, ktorá v sebe nesie kúsok svojho milovaného ocka.

Aj keď bol Paul Walker vo svete šoubiznisu známou osobnosťou, svoje súkromie si strážil. Napriek tomu však vo viacerých rozhovoroch priznal, že jeho dcéra bola neplánovaným dieťaťom. Modrooká Meadow bola výsledkom intenzívnej, no nie príliš dlhej známosti s Rebeccou Soteros. Tú Paul spoznal ešte pred začiatkom svojej veľkolepej kariéry, a tak bolo súkromie mladej rodiny mimo dohľadom novinárov aj po tom, ako sa ich cesty rozišli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker),

Prečítajte si: Ako bábika! Pozrite sa, aká kráska vyrástla z dcéry sexi talianskej bohyne Monicy Belluci

O krásnej Meadow sa nevedelo veľa ani v čase, keď filmový svet zasiahla smutná správa. Sympatický herec prišiel o život pri autonehode v roku 2013. Jeho jediná dcéra mala len 15 rokov a nemusela sa vyrovnať len so stratou svojho otca, ale aj so súdmi, ktoré ju čakali. Rozhodla sa totiž žalovať známu značku áut, ktorá, ako sa neskôr aj preukázalo, v bezpečnostnej previerke zlyhala a predala tak závadový model. Práve v tom zahynul Paul, ktorý sedel na mieste spolujazdca. 

Vstup do sveta šoubiznisu

Krátko po tejto nechcenej pozornosti médií si krásu mladej Meadow všimla známa modelingová agentúra. Modrooká brunetka síce nie je v modelingovom svete zatiaľ príliš známa, no odborníci jej odhadujú obrovskú kariéru - má totiž nielen dostatočnú výšku, ale zároveň zaujímavú, netypickú tvár s výraznými lícnymi kosťami. Samotná Meadow sa však za vychýrenú modelku nepovažuje a svoj voľný čas trávi najradšej tak, ako jej otec - charitatívnou prácou. Po svojom otcovi dokonca prevzala aj nadáciu, ktorú momentálne spravuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker),

Momentálne sa kráska pohybuje vo vodách šoubiznisu. Je veľmi dobrou kamarátkou topmodelky, ktorú poznáte pod menom Kaia Gerber či herečky Nicoly Peltz. Ako však sama priznáva, jej najlepší priateľ bol práve jej milovaný ocko. „Je ťažké nájsť také slniečko. Najlepší priateľ navždy,'' napísala k fotografii svojho otca z mladosti. Aj keď na sociálnych sieťach nie je príliš aktívna, vyše dvoch miliónom fanúšikov z času na čas poteší doposiaľ nezverejnenou snímkou herca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@meadwalkerxo),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Rain Walker (@lovelymeadowwalker_),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadow_walkerr_),

Neprehliadnite: Zbohatli vďaka nápadu v teenegerskom veku a do konca života nemusia robiť: Aké je to pracovať pre mladých milionárov?