Na internet unikol celý trailer na hru Far Cry 6. Vráti sa aj Vaas z tretej časti?

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

Najčítanejšie za 7 dní

Unikol trailer na Far Cry 6

A to sme si mysleli, že celý kolotoč početných leakov z dielní vývojárskeho štúdia Ubisoft už skončil. Nuž, mýlili sme sa. Po videách z Assassin’s Creed: Valhalla a kompletnom odhalení príbehu a zasadenia hry Far Cry 6 prichádza ďalší masívny únik. Presnejšie sa jedná o celý prvý trailer na Far Cry 6, ktorý mal na nedelnajšej prezentácii Ubisoft Forward hru oficiálne predstaviť.

Presnejšie sa jedná o cinematický trailer, klasický ťah Ubisoftu pre predstavenie ich nových herných titulov. Žiadnych záberov priamo z hry sme sa síce nedočkali, no hlavnou hviezdou ukážky je herec Giancarlo Esposito ako hlavný antagonista Anton Castillo. Nechýba ani jeho malý syn Diego, ktorého si rozoberieme nižšie v článku. Krátky pohľad sme dostali aj na neznámu rebelskú postavu, ktorou by mohol byť práve Dani Rojas, naša hrateľná postava.

Syn Diego a.k.a. Vaas Montenegro z trojky?

S akým charakterom si hernú sériu Far Cry spájate vy? Väčšina fanúšikov by na túto otázku odpovedalo jednoznačne – Vaas Montenegro. Jedná sa o ikonického záporáka z hry Far Cry 3, ktorého stvárnil herec Michael Mando. Početné teórie na internete sa zaoberajú tým, že Diego, syn Antona Castillo, by mohol byť mladšou verziou Vaasa. Napovedá tomu hneď niekoľko faktov.

Na uniknutom box arte hry je jasne vidieť jazva, ktorú má Diego na obočí. Je náhoda, že Vaas disponuje úplne rovnakou? Taktiež majú veľmi podobný oddtieň pokožky a časovým zasadením by to tiež sedelo. Popis a zasadenie hry jasne naznačuje, že sa bude odohrávať v 80. rokoch. Znamená to teda, že titul Far Cry 6 bude prequelom k hre Far Cry 3? Je možné, že uvidíme, aké udalosti viedli malého Vaasa k tomu, aby sa stal úplným šialencom.

Far Cry 6
Zdroj: ffa.hr

O čom bude hra Far Cry 6?

“Vitajte v Yare, tropickom raji zamrznutom v čase. Ako diktátor Yary sa Anton Castillo snaží akýmkoľvek spôsobom späť obnoviť národu jeho bývalú slávu, so svojím synom, Diegom, ktorý nasleduje jeho krvavé kroky. Ich nemilosrdný útlak vyvolal revolúciu.”

Hlavným protagonistom, ktorého úlohy sa ako hráči zhostíme, bude Dani Rojas. Ten je rodák z Yary, ktorý bude bojovať za oslobodenie svojej krajiny spod diktátorstva Antona Castilla. Superlatív “najväčšia” mapa síce používa každá nová časť série, no aj tentokrát sa má jednať o tú najrozľahlejšiu. Spájať bude džungľu, pláž a hlavné mesto Yary.

Únik prezradil, že vydanie hry je naplánované na 18. február 2021. Zahráme si ju na PC a konzolách ako terajšej, tak aj budúcej generácie, teda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X. Podobne ako napríklad pri Cyberpunk 2077, aj zakúpenie hry Far Cry 6 na konzolu PlayStation 4 vám zaručí bezplatný upgrade na PlayStation 5 verziu.

far cry 6
Zdroj: pinterest.es

Ubisoft Forward už túto nedeľu

Hra bude oficiálne predstavená na streame Ubisoft Forward. Online vysielanie prebehne už túto nedeľu, 12. júla. Prezentácia bude trvať od 21:00 do 21:45 lokálneho času. Nepochybne sa tak môžeme tešiť aj na bližšie predstavenie titulov ako Assassin’s Creed: Valhalla alebo Watch Dogs: Legion.

Páči sa vám prvý trailer na Far Cry 6 a veríte, že sa z malého Diega stane Vaas? O vaše postrehy sa s nami môžete podeliť v sekcii komentárov.

Zdroj: screenrant.com, screenrant.com

Mohlo by sa ti páčiť

Pridaj komentár

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -