Tri Slovenky vyrábajú proteínové tyčinky s najvyhľadávanejším výživovým doplnkom súčasnosti

  • Mladé podnikateľky rozbehli biznis s novou značkou proteínových tyčiniek
  • Tie okrem iného obsahujú 17 % kolagénu, ktorý patrí medzi najvyhľadávanejšie výživové doplnky súčasnosti
gatt
Archív GAM'S
  • Mladé podnikateľky rozbehli biznis s novou značkou proteínových tyčiniek
  • Tie okrem iného obsahujú 17 % kolagénu, ktorý patrí medzi najvyhľadávanejšie výživové doplnky súčasnosti

Pro­te­ínové ty­činky za­pla­vili ob­chody a zdá sa, že sa stali dob­rým biz­ni­som pre vý­rob­cov. V dneš­nej dobe sú jed­no­du­cho fe­no­mé­nom a to aj preto, že biel­ko­viny majú me­dzi ľuďmi na roz­diel od cuk­rov a tu­kov tú naj­lep­šiu po­vesť. Člo­veka na­sý­tia a na­po­má­hajú bu­do­vať sva­lovú hmotu.

Na slovenskom trhu už môžeš natrafiť aj na celkom novú, lokálnu značku proteínových tyčiniek. Ich názov je GAM’S. Za produktom stoja tri mladé a úspešné ženy, ktoré sa rozhodli pozdvihnúť oblasť zdravej výživy na Slovensku: Monika Belmechri – konateľka spoločnosti, Soňa Vigašová – obchodná a marketingová riaditeľka a Barbora Gamanová – výživová poradkyňa.

Gepostet von Gam's am Mittwoch, 20. März 2019

„Keď sme sa rozhodli pre zdravý životný štýl, hľadali sme výrobky, ktoré by spĺňali naše predstavy. Po cvičení či do stravy sme zaradili proteín a proteínové tyčinky. Napriek tomu, že týchto výrobkov je na trhu veľa, často nespĺňali naše očakávania. Niektoré obsahovali veľa proteínu a mali nízku hladinu cukru, avšak nespĺňali našu požiadavku chuti, alebo naopak, našli sme tyčinky, ktoré chutili veľmi dobre, ale hodnoty cukru, či výživové hodnoty boli veľmi vysoké. Nakoniec sme sa rozhodli vytvoriť si tyčinky a proteín podľa našich predstáv,“ povedal nám tím značky o prvotnom impulze na jej založenie.

Gepostet von Gam's am Mittwoch, 20. März 2019

Celkom prvá myšlienka na založenie Gam’s sa zrodila v roku 2018, kedy jej tím začal oslovovať spoločnosti vyrábajúce výrobky tohto druhu. Po necelých dvoch mesiacoch našli na Slovensku firmu, s ktorou sa rozhodli spolupracovať a vyvinúť tyčinky podľa vlastných požiadaviek a predstáv.

„Komunikovali sme priamo s technológmi, ktorí stáli pri zrode prvých vzoriek. Vzniklo 10 príchutí, ktoré sme dali ochutnať stovkám respondentov v športových strediskách. Na základe ich výberu sme zúžili výber na 2 príchute, a to čokoláda a kokos,“ hovorí.

Ďakujeme za krásnu fotku, ktorú sme dostali. Sme veľmi radi, že naše tyčinky sa stávajú neoddeliteľnou súčasťou Vášho…

Gepostet von Gam's am Samstag, 23. Februar 2019

Tieto tyčinky sú unikátne predovšetkým zložením a nevšednou chuťou. Obsahujú približne 20 g proteínu na 55 g a len 2,3 g cukru, pričom majú 226 kcal.

„Na povrchu tyčinky sú ryžové guľôčky, ktoré sú poliate unikátnou belgickou čokoládou s maltitolom, ktorá dáva tyčinke naozaj neobyčajnú chuť. Jedinečnosť našej tyčinky podčiarkuje aj to, že obsahuje 17 % kolagénu, ktorý patrí medzi najvyhľadávanejšie výživové doplnky tejto doby,“ hovoria.

Čo sa týka cenotvorby tyčiniek GAM’S, tím prihliadal na 3 aspeky, a to výrobné náklady, náklady na marketing, konkurenciu schopnosť a primeraný zisk.

Keď celý deň nestíhaš, vždy poteší naša tyčinka. Ako desiata, či olovrant, alebo len tak…. pre tú skvelú chuť. Už si ochutnal? www.gams-shop.com

Gepostet von Gam's am Montag, 4. Februar 2019

„Vo finálnej podobe máme ďalšie 2 receptúry k dvom tyčinkám, ktoré postupne púšťame na trh. Taktiež máme pripravené 70 %-né proteíny, v spolupráci s ďalšou uznávanou slovenskou spoločnosťou, pri ktorých sme si dali záležať hlavne na kvalite použitých surovín,” vysvetľujú.

Tím spoločnosti GAM’S, za ktorou stojí Monika Belmechri má v pláne do budúcna postupne prinášať na trh ďalšie výrobky tejto kategórie, predovšetkým v spolupráci s firmami na území našej republiky, čím by chceli vyzdvihnúť kvalitu, ktoré slovenské spoločnosti majú, no častokrát sú nedocenené.

Takto sa pripravujú výborné tyčinky Gam' s. Kto by si dal? Ešte pripomeniem, že stále platí, pri platbe kartou je doprava zdarma.

Gepostet von Gam's am Sonntag, 24. März 2019

Firma GAM’S pripravila odmeny aj pre čitateľov Startitup. Ak ťa proteínové tyčinky zaujali, môžeš si ich objednať na stránke gams-shop.com, s použitím 10 % zľavového kupónu pri všetkých objednávkach. Stačí zadať kód Startitup.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá