Superhot: Mind Control Delete vychádza, takto ho získate zadarmo

Superhot Mind Control Delete

Séria inovatívnych strieľačiek SUPERHOT sa dočká už tretieho titulu s podtitulom Mind Control Delete. Nielen, že vychádza už budúci týždeň, ale ak spĺňate podmienky, môžete získať hru úplne zadarmo.

Vývojári vravia, že ako prejav vďaky darujú hru zadarmo každému, kto si kúpil alebo kúpi základnú hru SUPERHOT do 16. júla/července. Nutno pritom zdôrazniť, že hru treba naozaj vlastniť, nestačí ju mať odomknutú cez program Games with Gold alebo stiahnutú z Game Passu. Ak na hru máte nárok, potom by sa vám mala informácia o darčeku objaviť behom týždňa v Messages vo vysúvacom Guide menu vášho Xboxu.

SUPERHOT: Mind Control Delete má byť hrou, ktorej prejdenie potrvá asi 12-15 hodín, ale môže trvať ešte dlhšie, ak chcete hru dokončiť na 100%. Navyše je už známe, že hra má 14 achievementov, čo je menej oproti základnej hre a všetky sú zatiaľ utajené. Po príbehovej stránke môže nadväzovať na pôvodnú hru, vývojári však zapracovali na príbehu a gameplayi a oba aspekty vylepšili. Hra je všeobecne väčšia, má nové mechaniky, schopnosti aj postavy. A v neposlednom rade je lepšie optimalizovaná, s vylepšenou grafikou.

Základná hra SUPERHOT stojí v Xbox Store 24,99€, ale na oficiálnom webe štúdia si môžete kúpiť aktivačný kód na Xbox so 60% zľavou. Samozrejme ide o časovo obmedzenú ponuku.

Vývojári zverejnili aj trailer, na konci ktorého sa nachádza hromada rýchlo prevíjajúceho sa textu. Aby sme to skrátili, približujú, že pôvodne malo ísť o bezplatné DLC, ale robili na ňom tri roky a za ten čas sa projekt výrazne rozrástol, takže bude zadarmo len pre tých, ktorí si kúpili pôvodnú hru pred vyššie uvedeným dátumom. K tomu dodávajú, že ak ste si hru kúpili cez iný obchod, potom treba odoslať e-mail na adresu freemcdplease@superhotgame.com.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *