Dvojica zo seriálu Divoký anjel opäť spolu: Takto rokmi zostarli! Úplne iní ľudia...

Zdieľať
Facundo Arana a Natalia Oreiro v legendárnom seriáli
Facundo Arana a Natalia Oreiro v legendárnom seriáli Foto: www.glamour.pl

Kedysi sledovanosťou valcovali televízne obrazovky po celom svete, dokonca aj na Slovensku patrili k najobľúbenejším predstaviteľom zo sladkých telenoviel. Reč je o hercoch Natalii Oreiro a Facundovi Aranovi, ktorí si spoločne zahrali v dnes už legendárnom a nekonečnom seriáli Divoký anjel. Ona ako slúžka Milagros, on zbohatlícky syn Ivo DiCarlo. 

Spoločne si ich zamilovali milióny ľudí na celom svete. Argentínska telenovela spôsobila ošiaľ a dvojica ostala priateľmi dodnes. Pred pár dňami sa pritom stretli opäť a na sociálnu sieť zavesili spoločné selfie. Pri pohľade na dvojicu je jasné, komu zub času ublížil viac. Na svoje seriálové postavy sa však dnes už takmer nepodobajú. Obaja zostarli a pribudli vrásky, napriek tomu im ich úsmevy z tváre nezmizli. Predsalen od vysielania telenovely ubehlo neuveriteľných 22 rokov a obaja sa spoločne stretli ešte v jednej telenovele s názvom Rany lásky. Aj tam samozrejme predstavovali zamilovaný párik a nakoniec skončili spolu. V reálnom živote má každý svojhu lásku.

Zatiaľ čo Oreiro naďalej nakrúca filmy a seriály, vystupuje aj ako speváčka. Dodnes je veľmi populárna napríklad v Rusku, kde má neustále zástupy fanúšikov a množstvo koncertov. Niektoré svoje slávne hity z telenovely dokonca prespievala aj do ruštiny, aby sa tak ešte viac priblížila svojmu publiku v tejto krajine. Naopak z herca Facunda Aranu je dnes veľký dobrodruh. Pred 9 rokmi sa dokonca pokúsil zdolať Mount Everest, avšak vo výške 5364 metrov začal mať zdravotné problémy a museli ho zachraňovať. Okrem toho má bluesrockovú kapelu a vystupuje s ňou po nočných kluboch. Je ženatý s moderátorkou a modelkou Maríou a majú spolu tri deti – dcérku Indiu a dvojičky Yaca a Moroa. „Skutočné šťastie som pocítil až po narodení svojich detí,“ povedal Facundo.

Manželom Natalie Oreiro je Ricardo Moro s ktorým má 8 ročného syna Merlina. Dvojica je spolu už 19 rokov a vyzerá to, že sú šťastní ako na začiatku. Aj napriek tomu, že by si množstvo fanúšikov prialo, aby obaja herci zostali spolu aj v reálnom živote, oni sú spokojní vo svojich vzťahoch. Napriek tomu ostali výbornými priateľmi, čoho dôkazom je aj posledná fotografia stará iba niekoľko dní.

Facundo Arana a Natalia Oreiro dnes
Facundo Arana a Natalia Oreiro dnes Foto: www.instagram.com

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom