Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horúce leto v Šimák Zámok Pezinok a jedinečný Matt Bianco k tomu

Šimák Zámok PR článok Zobraziť galériu (3)
Šimák Zámok (Zdroj: Facebook stránka Šimák Zámok Pezinok)

Hot jazz i pop jazz pripravia na nádvorí 800 ročného zámku v Pezinku neopakovateľnú atmosféru. Nie takú úžasnú, ako minulé leto. Lepšiu! Pretože všetky spoločenské a kultúrne akcie nám toto leto budú vzácne. Inak si vychutnáme atmosféru živých koncertov než doteraz. Aj leto bude trochu inak.

Letné koncerty na nádvorí budú výnimočné: Prvý z nich je HOT SERENADES s Milanom Lasicom, ktorý je naplánovaný už v novom termíne. Priaznivci vedia, že orchester patrí k svetovej špičke v interpretácii jazzovej hudby 20. a 30. rokov a pán spevák Lasica je neodolateľný... Začiatkom septembra to bude doslova lahôdka – koncert pop-jazzového speváka, ktorý tu mal koncertovať v máji. Matt Bianco potvrdil, že 6. 9. bude jeho exkluzívny koncert na Slovensku, práve na nádvorí pezinského zámku.

Objavte viac podujatí na čarovnom zámku.

Nádvorie Zámku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook stránka Šimák Zámok Pezinok)

Toľko koncertov, ktoré sa konali v Šimák Zámok Pezinok od jeho otvorenia v minulom lete, sem prilákalo množstvo priaznivcov zo Slovenska i zo zahraničia. Veľkorysý plán pre vstúpenia hudobníkov, spevákov, hercov, majstrov slova, sa na jar síce zmrazil, ale majitelia - rodina Šimákovcov – chcú tento status miesta kultúry a umenia ďalej rozvíjať. Koncerty, stretnutia a podujatia rôzneho druhu, ktoré museli ustúpiť hrozbe nákazy, sú už naplánované v nových termínoch.

Šimák Zámok Pezinok otvotil svoju bránu ponad vodnú priekopu 1. júla a všetky svoje historické i moderné priestory. Ale teraz môžu objaviť krásu aj za jeho múrmi. A zažiť letnú dovolenku na Slovensku tak trochu inak. Stačí vyjsť do mestského parku s rozložitými stromami, ktorý zakladali Pálffyovci. Prejsť sa k jazierku, oddychovať na lavičkách, dýchať čistý vzduch. Užiť si luxus pohybu – beh po chodníkoch, ranné cvičenie pod stromami.

Zlatá sála Kataríny Pálffy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook stránka Šimák Zámok Pezinok)

Zo zámku je na dosah čarovná príroda Malých Karpatoch, dobrodružstvo sa dá zažiť na bicykloch či s trekkingovými palicami. Turistické trasy, výhľady na vinohrady, objavovanie histórie, ktorá je tak blízko. Cielená masáž a vírivka v zámockom Wellness & Spa pomôžu telu pripraviť sa na nový deň. Relax na  terasách zámku, pod hviezdami, s vínom zo Zámockého vinárstva, je tiež dobrá voľba. Na ďalší deň sa treba vybrať zas inam. Navštíviť mestečká, skúsiť tieň stromov, či piknik na lúke, dopriať si pohyb na golfovom ihrisku...Aktívna dovolenka svedčí všetkým vekovým kategóriám a spoločenstvám. Rodine, priateľom, kolegom i zamilovaným dvojiciam.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu