18.04.2024, meniny má
9. júla 2020

Vybrali sme pre vás 4 seredské podniky a firmy, ktoré sa oplatí sledovať na sociálnych sieťach pre ich zaujímavý a náučný obsah

Vybrali sme pre vás 4 seredské podniky a firmy, ktoré sa oplatí sledovať na sociálnych sieťach pre ich zaujímavý a náučný obsah
Zdroj: FB Hubert Sekt/FB Sedita/FB Bistro Raketa/FB od VÁŽTE si
reklama

Sociálne siete sú v dnešnej dobe populárne nielen u mladých ľudí, ale stali sa tiež miestom pre biznis. Mnohé slovenské podniky a firmy už túto skutočnosť pochopili, a preto sa o svoje sociálne siete pravidelne starajú. Snažia sa, aby ich sociálne siete vyzerali čo najreprezentatívnejšie. Samozrejme, nejde iba o prilákanie potenciálnych zákazníkov. Dnes sú už sociálne siete vnímané ako vizitka nielen každého z nás, ale aj jednotlivých firiem a podnikov.

My sme pre vás pripravili výber seredských podnikov, ktoré sa vzorne starajú o svoje sociálne siete a zároveň prinášajú aj niečo viac než len esteticky pekné fotky.

Bistro Raketa

Na facebookovej stránke Bistra Raketa nájdete nielen jedlá a novinky zo samotného podniku, ale aj mnoho zábavného a poučeného obsahu. Najviac oceňujeme množstvo starých fotografií a historických predmetov, ktoré si určite zaslúžia pozornosť. Ak máte radšej fotky jedál a nápojov, ktoré Bistro Raketa ponúka, v tom prípade vám odporúčame navštíviť aj ich Instagram. Často tu nájdete aj fotky z bežného života či fotky domácich zvierat ako mačky, páv alebo dokonca aj emu.

Zdroj: FB Bistro Raketa

reklama

Hubert

Okrem pravidelných aktualít nájdete na ich Facebooku aj náučné príspevky, vďaka ktorým sa dozviete, ako sa vyrábajú niektoré vína. Nás najviac zaujali pravidelné odporúčania vín Hubert na rôzne príležitosti doplnené estetickými fotografiami či videami. V súčasnosti tu nájdete aj mnoho postov súvisiacich so spoluprácou s Miss Slovensko 2020. Rovnako esteticky ladený je aj ich Instagram, ktorý určite stojí za zhliadnutie.

Zdroj: FB Hubert Sekt

Sedita

Na Facebooku Sedity nájdete rôzne zaujímavosti z prostredia výroby doplnené estetickými fotografiami rôznych sladkých produktov. Okrem toho by ste si nemali nechať ujsť množstvo súťaží, ktoré Sedita ponúka nielen na Facebooku, ale aj na svojom Instagrame. Ich súťaže sú však o to zaujímavejšie, že na výhru nestačí len dať lajk, ale treba uhádnuť napríklad, koľko ton múky Sedita spotrebuje za jeden rok. Trúfli by ste si?

Zdroj: FB Sedita

od VÁŽTE si

Facebookovú stránku obchodíka od VÁŽTE si sa oplatí sledovať nielen kvôli pravidelným informáciám o otváracích hodinách a novom sortimente, ale predovšetkým kvôli zaujímavým workshopom a udalostiam. Často organizujú užitočné worshopy, akým bol naposledy napríklad worshop kváskovania. Veľa zaujímavých tipov a trikov uverejňujú priamo na Facebooku, ale aj na svojom Instagrame. 

Seredčania, sledujete tieto firmy na sociálnych sieťach aj vy? Budeme radi, ak nám do komentárov napíšete, či sú pre vás sociálne siete dôležité a či súhlasíte s naším výberom. Neváhajte sa s nami v komentároch podeliť o vaše obľúbené seredské podniky, ktoré radi sledujete na sociálnych sieťach.

Zdroj: FB od VÁŽTE si

Páčil sa vám článok? Podporte ho zdieľaním.

Zdroje: FB Hubert Sekt, FB Sedita, FB Bistro Raketa, FB od VÁŽTE si
Zdieľať na Facebooku