Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
09.07.2020 02:15

V areáli hvezdárne čaká návštevníkov premietanie v letnom kine


Hvezdáreň Rožňava.


Premietanie v letnom kine bude aj tohto roku jednou z aktivít, ktoré návštevníkom ponúkne Hvezdáreň Rožňava. Informovala o tom Anežka Kleinová z Gemerského osvetového strediska, ktoré premietanie organizuje.


„Už tradične, každý júlový aj augustový štvrtok si návštevníci vychutnajú filmové novinky i overené kinohity. Ponuka je pestrá, skladbou programu sa snažíme osloviť celé spektrum návštevníkov,“ povedala Kleinová.

Dodala, že premietanie sa v júli bude začínať o 21.00 h a v auguste o 20.30 h. „Letné kino je organizované v súlade s aktuálnymi opatreniami na zamedzenie šírenia pandémie. Podmienky sú prispôsobené tak, aby bolo pre návštevníkov vytvorené bezpečné prostredie,“ zakončila.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.07.2017
Žilinské kultúrne leto pokračuje
Víkend a nasledujúci týždeň spríjemnia v Žiline obyvateľom, ale aj návštevníkom zaujímavé kultúrne podujatia.
viac
01.07.2018
Letné kino v Trebišove
Po minuloročnom úspešnom projekte, kedy mestu Trebišov získalo grant z programu spoločnosti TESCO na zakúpenie projektora na premietanie filmov pod hviezdami, sa v aktuálnej sezóne vytvorí priestor na kvalitnú technickú i programovú štruktúru premietania vybraných filmov už od začiatku leta.
viac
18.06.2020
Turisti v meste zažijú divadelné večery aj tematické prehliadky
Divadelné večery, tematické prehliadky aj program pre rodiny s deťmi ponúka počas tohtoročnej letnej turistickej sezóny mesto Liptovský Mikuláš. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.
viac
10.07.2020
Meteorický roj Delta Aquaridy bude možné pozorovať od 12. júla do augusta
Meteorický roj Delta Aquaridy bude možné na oblohe pozorovať od 12. júla do 28. augusta. Od začiatku júla až do 15. augusta budú môcť ľudia pozorovať aj meteorický roj Alfa Kaprikornidy. Informovala o tom hovorkyňa Slovenskej akadémie vied (SAV) Monika Tináková.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %