Huawei: pri kúpe AG smartfónu dostanete VIP servis a v súťaži môžete vyhrať Huawei P40

Huawei chce uľahčiť zákazníkom prechod z bežného androidu na smartfón bez podpory Google služieb, a tak mu po jeho kúpe pomôže s dôležitými vecami vyškolený pesonál. Za objavovanie apiek môžete navyše vyhrať Huawei P40.

Podiel tzv. AG smartfónov značky Huawei na našom trhu rastie. Takto označované smartfóny s operačným systémom android nepodporujú Google služby, teda zákazník v nich nenájde ani tradičný Google Play, ale sťahovanie aplikácií musí riešiť primárne cez vlastný obchod AppGallery od Huawei. 

K dispozícii máte aj aplikačné obchody tretích strán, napríklad APKPure. Naše skúsenosti s inštaláciou softvéru a prenosom aplikácií zo starého androidu do nového AG smartfónu si môžete prečítať v článku Dva týždne s Huawei P40 Pro bez Google služieb

Medzi AG smartfóny patrí napríklad vlajková loď Huawei P40 Pro, odľahčený model P40 lite či cenovo dostupné smartfóny Y5p a Y6p. 

Bezprostredne po kúpe AG smartfónu dostanete špeciálnu podporu priamo v predajni. Predajca pomôže so skopírovaním dát zo starého telefónu prostredníctvom nástroja Phone Clone či inštaláciou ďalších aplikácií. Taktiež vysvetlí, aký je rozdiel medzi AG smartfónom a staršími modelmi Huawei. 

VIP servis dostanete automaticky ku kúpe ktoréhokoľvek AG smartfónu Huawei v predajniach operátorov Orange a O2. Službu tiež poskytuje predajca NAY.

Za objavovanie aplikácií v AppGallery Huawei teraz môžete vyhrať Huawei P40. Stačí lajknúť súťažný príspevok na Facebooku a Instagrame, a do komentára napísať, ktorá aplikácia z AppGallery najlepšie vystihuje váš životný štýl. Vybrať si môžete zo šiestich rôznych oblastí: rodičovstvo, šport, móda, cestovanie, tanec alebo hry.

Súťaž prebieha od 7. júla do 19. júla 2020 do polnoci. Následne Huawei vyžrebuje jedného výhercu na Facebooku a jedného na Instagrame.

Zdroj: Huawei

Diskusia k článku:

Začať diskusiu