Aké trendy môžete očakávať aj v tohtoročných plavkových outfitoch?

Plavky a doplnky k nim už od svojho počiatku prešli azda tisíckami zmien a variácií. Dnes je v móde takmer všetko, od vysoko luxusných, cez retro až po športové modely plaviek. Podstatou je, aby v nich vynikla prirodzená ženská krása a ladnosť kriviek. Každou sezónou je náročné nájsť také modely, o ktorých možno povedať, že pristanú každej postave. Jedny také sme našli – ide o ďalší hit, a to plavkové legíny.

Prečo sa vlastne kúpať v outfite podobnom legínam? Možno je dôvodom vaša kyprejšia postava a obmedzenejší výber plaviek, v ktorých neprídete o svoj komfort. Ten na pláži potrebujete rovnako pri kúpaní, ako aj počas opaľovania, prechádzania či športovania. Po dlhšom sedení na terase, či už pri káve, alebo cez obedňajšiu siestu, vám vaše plavky dokážu spôsobiť otlaky, a to najmä v rizikových partiách. Áno, výber plaviek teda súvisí nielen s aktuálnymi trendmi, ale aj bežným komfortom pri umocnení ženského pôvabu.

Aké sú ich výhody?

Ak tieto požiadavky zhrnieme, výsledkom sú módne plavkové legíny. Od klasických (na bežné nosenie) sa líšia dĺžkou (siahajú tesne nad kolená, no nie je to podmienkou, zachovávajú si vyvýšený pás) a materiálovým prevedením. Najmä nové modely sú kombináciou polyesteru a spandexu. Pre vaše ešte lepšie pohodlie, môžu byť podšité a so šnúrkou regulovateľné v páse. Aj tieto legíny musia byť zárukou jemnosti, mäkkosti a nelepenia na telo pri dlhšom pobyte na priamom slnku.

Kto sú ich TOP fanúšičky?

Plavkové legíny si môžu dovoliť všetky dámy – od útlej chlapčenskej až po kyprejšiu ženskú postavu typu hruška alebo jablko. Čím ste štíhlejšej postavy, tým vám odporúčame používať plavkové legíny viac na športové a kratšie rekreačné príležitosti. Pri väčšom brušku a zadočku dokážu jedným ťahom prekryť všetky najrizikovejšie partie.

Umocňuje to aj ich vyvýšenie v páse. Perfektne sa k nim hodí cross body podprsenka alebo strihu bandeau. Okrem zaguľateného zadočku budete mať vo svojom plavkovom outfite krásne pozdvihnuté a formované prsia. Hurá na pláž!

Foto: pixabay.com