Hlinená omietka
Zdroj: Cemix

Hlinená omietka hrubá ručná 482

Hlinená jadrová omietka pre ručné omietanie predovšetkým hlinených, ale i ďalších bežných stavebných materiálov v interiéri. Určená nielen pre novostavby, ale i rekonštrukcie. Pomáha regulovať klímu v miestnosti, vyrovnáva vlhkosť a akumuluje teplo.

Skladovateľnosť: 24 mesiacov od dátumu výroby. Hlinená omietka obsahuje len prírodné materiály. Odporúčame použiť celý systém hlinených omietok.

Podklad upraviť pomocou spojovacieho mostíku Clay – 401, následne naniesť podľa potreby hrubú hlinenú omietku ručnú – označenie 482 alebo strojovú označenie 412.Vrchnú vrstvu upravíme pomocou hlinenej omietky jemnej označenie 433. Ako finálnu úpravu povrchu hlinenej omietky, odporúčame použiť priedušný silikátový interiérový náter. Túto interiérovú farbu je možné tónovať do rôznych odtieňov podľa vzorkovníka farieb Dúhovo krásny.

Parametre:

Odporúčaná hr.: 10 mm
Zrnitosť: 2 mm
Spotreba: cca 16,5 kg/m2 pri odporúčanej hrúbke vrstvy 10 mm kg/m2
Výdatnosť: cca 1,5 m2/25 kg vrece pri odporúčanej hrúbke vrstvy m2/balenie
Balenie: 25 kg kg
Paleta: 1200 kg
Voľne ložené: nie

Cenník:

Balenie Cena / balenie Cena / MJ
25 kg 9,15 € 366,- € / tona

Ostatné informácie nájdete na stránke www.cemix.sk

Emailová adresa nebude zverejnená, poskytnutá iným osobám a nebudeme na ňu nič posielať. Je však nutná na prevádzku diskusií. Pozrite si naše podmienky spracovania osobných údajov.

Ak sa vám nechce zakaždým zadávať meno a email, využite možnosť prihlásiť sa.

Kde sa diskutuje