Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 4. júl 2020

Surfovanie s Burberry

Keď sa luxusné módne domy objavia vo svete dizajnu najrôznejších produktov, vždy to stojí za to. Značka Saint Laurent pravidelne produkuje kolekcie bytových aj lifestylových doplnkov vspolupráci sinými svetovými značkami aza ňou nezaostávajú ani iné svetové značky.

Surfovanie s Burberry

Keď sa luxusné módne domy objavia vo svete dizajnu najrôznejších produktov, vždy to stojí za to. Značka Saint Laurent pravidelne produkuje kolekcie bytových aj lifestylových doplnkov v spolupráci s inými svetovými značkami a za ňou nezaostávajú ani iné svetové značky. Nový zaujímavý dizajnérsky počin má na konte anglická značka Burberry, ktorá na leto pripravila kolekciu surfov.

Keď sa povie Burberry, väčšina z nás si predstaví ikonický trench coat alebo typický károvaný vzor. Odvtedy, čo prevzal vedenie značky po kreatívnej stránke Ricardo Tisci, sa však legendárny módny dom nebojí ani moderných experimentov. Na konte tak má niekoľko zaujímavých dizajnérskych spoluprác, ktoré prepájajú dedičstvo značky s inovatívnym, odvážnym prístupom. Teraz však značka predstavuje kolekciu, aká nemá obdobu.

65B1D6F0 81E7 4370 AB64 32BE33C9B149

V rámci letnej kolekcie TB Summer Monogram Collection, kreatívny riaditeľ Ricardo Tisci uviedol aj 3 modely surfov, ktoré majú stelesňovať letný optimizmus a voľnosť. Thomas Burberry (TB) je navyše najnovšou líniou značky, ktorú Ricardo vytiahol z archívov. Inšpirovaná je pôvodným monogramom TB značky. Toto logo zdobí všetky modely surfov, ktoré sú dostupné v troch farebných prevedeniach, s jemne odlišným dizajnom. Baby blue dizajn využíva zo spodnej strany práve bohatý monogram a z vrchnej stavil na modernú podobu oficiálneho loga módneho domu. Podobne je na tom aj hnedý variant surfu a čierna verzia namiesto celého loga vyžíva iba aplikáciu monogramu z vrchnej strany a zo spodnej má takisto bohatý TB vzor.

D451CCFA CFC3 4395 8561 44E209159B1B

Kolekcia týchto surfov už na prvý pohľad vyzerá luxusne a moderne, no zachováva si tradičnosť typickú pre Burberry. Nechýba jej ani pravý surférsky look, pre ktorý sú charakteristické tenké prúžky a minimalistické grafické prvky. Všetky modely surfov sa dajú predobjednať na stránke Burberry, avšak do predaja budú uvedené až v septembri. Ich cena je 3490 britských libier.

DBE5CCA1 357F 4D9D B81A A2B4594DF99B

Foto: Burberry

1023

Súvisiace články