Neuveriteľné! Gáborikova žena porodila pred dvomi mesiacmi a teraz...Kde má tých 18 kíl?

Zdieľať
Ivana Surovcová
Ivana Gáborík Foto: www.instagram.com

Len v máji sa Ivana Gáborík stala mamou malej Belly, no už dnes, ani nie dva mesiac od pôrodu sa môže popýšiť postavičkou, ktorá je takmer taká, akú mala pred ním. Ako sa jej to podarilo tak rýchlo?

Bývalá tanečníčka nikdy nepatrila k hviezdam slovenského šoubiznisu, ktoré by mali problém s nadbytočnými kilogramami. Práve naopak. Neustále tanečné tréningy, kým sa ešte svojej vášni aktívne venovala spôsobili, že mala vždy ukážkovú postavu. Aj po skončení kariéry však naďalej drilovala svoje telo vo fitnes centre a udržiavala sa vo forme. Preto informácia, že počas tehotenstva pribrala 18 kilogramov znie naozaj prekvapujúco. Pár týždňov po pôrode totiž Ivana vyzerá tak, akoby ani nikdy nerodila. „Asi najviac vás zaujímalo, koľko som počas tehotenstva pribrala. Vždy som sa pousmiala nad komentármi – veď máš len bruško a po pôrode budeš hneď fit, že más dobrý metabolizmus… No, ale ručička na váhe ukazovala niečo iné. Ja som sa cítila v tehotenstve super, aj keď ručička na váhe išla stále hore. A konečne odpoveď pre tých, čo ich to zaujímalo: +18 kíl,“ povedala svojim fanúšikom extanečníčka.

Dnes má však postavičku ako lusk a vyzerá tak, ako pred pôrodom malej Belly. Dokonca zapne aj svoje rifle, ktoré nosila pred jej narodením, s čím sa tiež pochválila svojim sledovateľom. „Dnes som zapla svoje pôvodné rifle. To bol pocit. Mamičky po pôrode mi určite rozumejú,“ napísala k fotografii, na ktorej má dokonalé telo. Pod všetko sa podpísalo nielen bezproblémové tehotenstvo, ale aj zdravý životný štýl. Ten prominentná mamička vyznávala už pred pôrodom a podľa toho ako vyzerá, mu je verná aj po ňom.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom