Skupina Peter Bič Project chystá jesenné koncerty

Skupina Peter Bič Project mala v apríli odštartovať svoje Labyrint Tour, ale ako jedna z prvých musela kvôli pandémii koncerty presunúť na jeseň.

07.07.2020 14:00
Peter Bic Project turne Foto:
debata

„V zásade sa nič nemení, my sme už mali turné nachystané na jar. Všetko sme mali pripravené, možno niečo pribudne, ale nechcem prezrádzať. Viki poriadne cvičí na trúbku, takže veríme, že to všetko vyjde,“ hovorí Peter Bič. „Trúbka je občas náladová, ale mňa to s ňou stále baví, teším sa, že si budeme môcť spolu zahrať, tešíme na ľudí,“ dodáva Viktória Vargová.

Zmena nastala len v Košiciach. Lístky ostávajú, ale miesto sa mení, pretože už bolo vypredané. „Keďže sme na domácej pôde a ľudia nám písali, že sa chcú dostať na náš koncert, rozhodli sme sa vystúpenie presunúť do väčšieho priestoru. A to do Kunsthalle,“ hovorí na margo zmeny miesta Peter Bič. Vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade nesúhlasu so zmenou miesta môžu diváci požiadať o vrátenie peňazí, prípadne sa informovať na www.predpredaj.sk

"V lete by sme sa chceli venovať už aj novým skladbám, máme rezervované štúdio, budeme nahrávať,“ prezradil líder kapely. Skladby ako Láva, Nedívaj sa tak, Z výšky, Tichá pieseň, Čoskoro či stále aktuálne najhranejšia slovenská skladba v rádiách STOJ, zaznejú určite aj na jesennom Labyrint Tour 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Peter Bič Project #jesenné turné