40 rokov od Modrej lagúny šla znovu do bikín! 55-ročná Brooke Shields očarí

Patrila kedysi medzi najslávnejšie modelky Ameriky a popri tom sa presadila aj na filmovom plátne. Ani s pribúdajúcim vekom však zo šarmu a sexepílu Brooke Shieldsovej neubúda.

07.07.2020 00:00
debata (3)
Herečka Brooke Shields sa len pár dní po oslave... Foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia
Herečka Brooke Shields sa len pár dní po oslave svojich 55. narodenín vyzliekla do bikín. Herečka Brooke Shields sa len pár dní po oslave svojich 55. narodenín vyzliekla do bikín.

Slávna hviezda filmu Modrá lagúna sa presne štyridsať rokov od premiéry filmu vyzliekla do dvojdielnych bikín a odvážne zapózovala najatému fotografovi v priestoroch vlastnej luxusnej vily v Hamptons neďaleko New Yorku. Dnes 55-ročná Brooke Shields sa veru má dôvod predvádzať.

Vysoká herečka sa pred objektív postavila v bikinách s motívom americkej vlajky. Na modrej podprsenke žiarili biele hviezdičky, spodný diel zase tvoril prúžkovaný červeno-biely motív. Obdivovateľom však nepochybne nezáležalo na vzoroch, ale na atraktivite hviezdy.

Herečka Brooke Shields na zábere z filmu Modrá... Foto: Columbia Pictures Corporation
Herečka Brooke Shields na zábere z filmu Modrá lagúna. Herečka Brooke Shields na zábere z filmu Modrá lagúna.

Matka dvoch tínedžerských ratolestí sa hrdo predviedla pred fotoaparátom a potvrdila nielen svoju povesť profesionálky pred objektívom, ale rovnako aj svoje vyžarovanie a pôvab. Shields pritom svoje 55. narodeniny oslávila v posledný májový deň, takže je vlastne relatívne čerstvou oslávenkyňou.

Zábery, ktoré vznikli v Hamptons, boli údajne jej ukážkou toho, že aj žena v zrelom veku sa môže hrdo hlásiť k svojmu telu a vyzerať ukážkovo. Čo myslíte vy, páči sa vám Brooke Shields v bikinách?

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #narodeniny #Hamptons #Brooke Shields

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...