Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
To snáď ani nie je možné?! Krásna herečka má 55 rokov a vyzerá TAKTO!
Zdielať na

To snáď ani nie je možné?! Krásna herečka má 55 rokov a vyzerá TAKTO!

Vo svete hviezd je starnutie veľký strašiak a každý rôčik navyše sa, žiaľ, v svetle kamier berie veľmi vážne. No niektoré hviezdy pokorili fyziku a ich telá a tváre akoby nestarli. Samozrejme, je za tým veľa driny a sebazaprenia a mnohokrát aj celé hodiny strávené v kresle zručného plastického chirurga. Veď napokon, aj fyzický výzor je jeden z hlavných atribútov, ktorý im dáva živobytie.

Americká herečka Brooke Shields známa z filmu Modrá lagúna, sa uplynulý sviatočný víkend, keď v USA slávili 4. júla Deň nezávislosti ukázala paparazzom iba plavkách, ktoré boli tematicky, v americkej trikolore. Avšak viac ako americká vlajka zaujala postava dnes už 55-ročnej herečky a matky dvoch takmer dospelých detí.

​Rodená Newyorčanka Brooke Shields oslávila najväčší americký sviatok ako pravý patriot, pri bazéne a v bikinách s potlačou americkej vlajky. Je až neuveriteľné, ako vyzerá brucho tejto ženy po dvoch pôrodoch a s takmer šiestimi krížikmi na chrbte. Ako priniesol denník Daily Mail, herečka si počas karantény krátila chvíle meditáciami, ktoré cez Facebook viedol guru Deepak Chopra. Ako sama tvrdí, za postavou a životným štýlom sa skrýva práve tajomstvo meditácie. Fotky herečky v bikinách si môžete pozrieť v galérii TU.

Herečka uchvátila svojou prirodzenou krásou už pred 40 rokmi vo filme Modrá lagúna:

"Predtým som sa pri tréningoch nikdy nesústredila na duchovnú stránku tréningov, či myšlienky, ako svoju dušu a telo skutočne uctievať. Predtým to boli pre mňa iba slová, necítila som to naozaj," priznáva modelka a herečka a zároveň tvrdí, že predtým bolo cvičenie na dosiahnutie cieľa, teraz je pre ňu cvičenie objavenie takzvaného Zenu, či vnútornej harmónie, pokoja. "Cvičenie mi predtým nedávalo pokoj na duši, keď som bola mladšia bolo to viac o mojom egu. Hovorila som si, ak chceš uspieť v tejto kampani, musíš ostať fit," zamýšľa sa Brooke.

Herečka si sviatok Dňa nezávislosti pripomenula aj takouto skvostnou zástavou s romantickým západom slnka:

Brooke Shields trávila karanténu v izolácii v Hamptons na americkom ostrove Long Island so svojím manželom Chrisem Henchym a ich dcérami Rowan (17) a Grier (14). S hollywoodskym scenáristom Chrisom žijú v stabilnom manželskom zväzku už od roku 2001, v minulosti bola Brooke vydatá aj za tenistu Andreho Aggasiho, no po trojročnom manželstve sa pár rozišiel.

Súvisiace články

Najčítanejšie