Navigácia

Vychutnajte si leto na kúpalisku EKOIUVENTA v Starom meste

Letná sezóna na najkrajšom kúpalisku v Starom meste - EKOIUVENTA, známom aj ako MIČURIN, na Búdkovej 2 v Bratislave, bude otvorená v utorok, 7. júla 2020.

V prípade priaznivého počasia bude kúpalisko otvorené pre verejnosť každý deň v čase od 9:00 do 19:00 hod. až do 15. septembra 2020 (aj počas víkendov a štátnych sviatkov).

Návštevníci budú mať v areáli k dispozícii bufetové automaty na občerstvenie – nealko, káva, bagety, slané a sladké pochutiny. Pre maximálne pohodlie počas pobytu na kúpalisku je možné prenajať si plastové ležadlo. Samozrejmosťou je bezbariérový prístup pre mamičky s kočíkmi, pričom pre najmenších návštevníkov je už tradične pripravené detské ihrisko a mini bazéniky. Na bezpečnosť budú dohliadať vyškolení plavčíci, ktorí v prípade potreby poskytnú kvalifikovanú prvú pomoc.

Bazén kúpaliska EKOIUVENTA je dlhý 20 m a široký 7 m, hĺbka je 1,30 až 1,50 m a kapacitne uspokojí 150 návštevníkov.

Vstupné na kúpalisko zostáva oproti minulému roku nezmenené.

Dôležité oznamy a aktuálne informácie o návštevnosti bude pre vás IUVENTA každodenne aktualizovať na www.facebook.com/KupaliskoEkoiuventa.  
 

Prevádzkovateľ kúpaliska IUVENTA - Slovenský inštitút mládeže vám praje príjemne strávené letné chvíle na vašom obľúbenom Mičurine!


Viac informácií nájdete TU.

 

Súbory na stiahnutie


Facebook Zdieľať
Skočiť na začiatok stránky