Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná Mamba to povedala bez okolkov: Tieto ženy by nemali mať deti
Zdielať na

Tehotná Mamba to povedala bez okolkov: Tieto ženy by nemali mať deti

Zdroj: Instagram

Priberanie, diéty a obmedzovanie sa v jedle počas tehotenstva je diskutovanou témou medzi budúcimi mamičkami. Bez servítky sa k nej vyjadrila aj Dáša Mamba Šarközyová.

Mamba už v novembri privedie na svet svoje prvé dieťa, ktoré čaká so snúbencom Tonym Poruchom.

Speváčka a herečka je už v treťom trimestri a tehotenstvo si užíva so všetkým, čo k nemu patrí. Na sociálnej sieti sa zdôverila, že do 6. mesiaca pribrala len 2,5 kilogramov a môže sa pýšiť stále peknou figúrou.

Instagram

​„Vždy som si myslela, že budem v tehotenstve taký malý vorvaň. Predsalen som skôr typ ženy “krv a mlieko”, ale nakoniec som príjemne prekvapená a všetko si moc moc užívam. Aj keby som pribrala 20 kg, tak mi to nevadí. Som na to pripravená a presvedčená, že to k tehotenstvu patrí. Každá tehotná žena má právo priberať a vyzerať “trochu horšie”. Tehotenstvo je naozaj veľmi náročné obdobie, a preto vzhľad je to posledné, čo by mali ženy (a ich muži) riešiť,“ zamýšľa sa tmavovláska.

Instagram

Veľmi kriticky sa vyjadrila ohľadne žien, pre ktoré je aj počas tehotenstva najdôležitejšia postava a sú schopné držať diéty a makať v posilke. „Som v šoku, keď vidím statusy tehotných, deprimovaných žien, ktoré plačú nad svojimi “starými, dokonalopostavovými” fotkami a to ešte ani neporodili. O ženách, ktoré sú tak posadnuté svojou postavou, že sú schopné počas tehotenstva v posilke pomaly robiť vzpieranie, asi radšej ani nebudem hovoriť. Treba si uvedomiť, že týchto 9 mesiacov patrí proste tvojmu dieťaťu - si schopná sa pre neho obetovať? Lebo keď už teraz nie a tvoja postava je pre teba dôležitejšia ako tvoje bábo, tak “mať dieťa” možno pre teba nie je tá najlepšia voľba,“ dodala na záver. Súhlasíte s ňou?

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie