Vojvodkyňa Kate s Williamom navštívili zdravotníkov. Toto si všimli odborníci na reč tela!

Predstavitelia britskej kráľovskej rodiny, vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge už niekoľko dní naplno zarezávajú na verejných podujatiach. V nedeľu sa stretli so zdravotníckymi pracovníkmi a oslávili výročie Národnej zdravotnej služby.

06.07.2020 14:00
debata (3)
zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Joe Giddens
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge navštívili nemocnicu kráľovnej Alžbety v King's Lynn. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge navštívili nemocnicu kráľovnej Alžbety v King's Lynn.

Vojvodkyňa Kate a jej manžel, ktorý je druhým následníkom v poradí na britský kráľovský trón, sa objavili spolu v priestoroch nemocnice kráľovnej Alžbety. Dôvodom ich návštevy bolo už 72. výročie existencie služieb National Health Service (NHS), ale tiež poďakovanie sa zdravotníckym pracovníkom za to, ako zvládali uplynulé mesiace pod dopadom pandémie koronavírusu.

Matka troch detí Kate už tradične odzbrojovala bezprostrednosťou a milými úsmevmi. S Williamom sa pozhovárali s niekoľkými zdravotnými sestrami, ale aj opatrovateľmi seniorov a domov si odnášali pletených anjelikov, ktorí sú symbolom pracovníkov NHS.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...
+2Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...

Vojvodkyňa zaujala aj výberom decentných šiat s dlhými rukávmi a s jemným vzorom, ktoré zdobil ostrý biely golierik. Jej úprava bola ležérna a rovnako decentná. Podľa odborníkov na nonverbálnu komunikáciu sa Kate z karantény, ktorá postihla svet pred pár mesiacmi, vrátila v novej sile a tiež s uvoľnenejším prejavom na verejnosti.

Domnieva sa to aj odborníčka na reč tela Judi James, ktorú citoval Daily Mail. Podľa nej sa vojvodkyňa správa uvoľnene a sebavedomejšie v jednotlivých gestách – údajne aj preto, že sa potvrdila jej primárna rola v rámci britskej kráľovskej rodiny. „Karanténa Kate Middletonovej mohla len zrýchliť veľmi dôležitú etapu jej kráľovskej úlohy, od Williamovej manželky po budúcu kráľovnú,“ uviedla James.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #nemocnica

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...