Christina Ricci sa rozvádza, pre manžela žiadala aj zákaz kontaktu

Najprv žiadosť o súdnu ochranu, následne žiadosť o rozvod. Zdá sa, že manželstvo hollywoodskej hviezdičky Christiny Ricciovej sa nevyvinulo tým správnym smerom.

06.07.2020 12:21
Herečka Christina Ricci na archívnom zábere z... Foto: ,
Herečka Christina Ricci na archívnom zábere z Vanity Fair Oscar Party.
debata

Detská hviezda filmového hitu Addamsova rodina požiadala o rozvod s manželom Jamesom Heerdegenom, s ktorým tvorili pár sedem rokov. Spoločne vychovávali syna Freddieho.

Zo súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať portálu TMZ.com, vyplýva, že Ricci požiadala o výlučnú starostlivosť o spoločného potomka. Zároveň pre nekonkretizovaný incident medzi manželmi, ktorý sa mal udiať pred pár týždňami, požiadala a aj získala súdnu ochranu a zákaz priblíženia sa Heerdegena k nej a synovi.

Celebritná dvojica sa zoznámila v roku 2011 pri nakrúcaní jedného z Ricciovej projektov. Po bezmála dvoch rokoch sa zosobášili a o ďalšie necelé dva roky sa narodil ich syn.

V súvislosti so súkromným životom americkej herečky, ktorá sa tiež objavila vo filmoch Penelope či Casper, sa doposiaľ v amerických médiách takmer nepísalo. Vývoj posledných udalostí teda priniesol pomerne prekvapivý zvrat v pohľade do naoko usporiadanej domácnosti hollywoodskej herečky.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rozvod #ochrana detí #Christina Ricci

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...