Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Priznanie slovenskej herečky: Tancujem zle, ale s chuťou! Odporúča to všetkým!
Zdielať na

Priznanie slovenskej herečky: Tancujem zle, ale s chuťou! Odporúča to všetkým!

Archívna reportáž

Človek nemusí byť v nejakej činnosti dokonalý, aby v nej našiel napriek tomu záľubu. Presne to si povedala aj herečka Lucia Siposová a naplno sa oddáva tancu, ktorý jej však, ako tvrdí, vôbec nejde.

Slovenská herečka Lucia Siposová sa rada spontánne oddáva tancu. Ako však sama tvrdí, nie je to práve jej najsilnejšia stránka. „Ja viem perfektne tancovať zle, ale strašne s chuťou,“ zasmiala sa veselá tanečnica Lucia.

 „Keď mi hrá dobrá hudba, tak som veľký tanečník, viem sa pekne odviazať, ale nemám takú tanečnú kultúru, že by som teraz bola nejaká top tanečnica, to určite nie. S kamarátkou, ktorá žije v New Yorku, sme si vždy hovorili, že zlé tance, to je naše. Máme dokonca taký slogan, že 'Don't be afraid to dance badly!',“ podotkla s úsmevom.

Lucia zažiarila aj v jojkárskom seriáli Delukse:

​Podľa sympatickej herečky by schuti tancovať a spievať mali všetci. „To sú také naturálne veci, aj na tých poliach sa kedysi spievalo a ľudia v rôznych kmeňoch tancovali, je to vlastne prejav smútku alebo radosti a nejakým spôsobom to podľa mňa musí byť zdravé alebo liečivé. Keď človek dá tie emócie takouto cestou von, je potom zharmonizovanejší. Nemali by sme sa preto báť sa prejavovať, kresliť, spievať, tancovať, aj keď zle! Nemyslím tým profesionálne, ale len tak pre seba. Veď je nám to odmalička dané, všetky deti tancujú a spievajú a niečo si maľujú,“ poznamenala veľmi rozumne Siposová.

Aktuálne si užíva krásy Grécka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just happy... #greece

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Siposova (@luciasiposova),

Treba robiť veci pre radosť, potešiť svoju dušu. Je to veľmi oslobodzujúce a je to podľa mňa jediná správna cesta, dokonca aj k úspechu,“ dodala tmavovláska. Život je podľa nej celkom jednoduchý, náročná je len doba, v ktorej žijeme. „Sú tu rôzne tlaky, valcuje náš individualizmus a všetci majú pocit, že pokiaľ nie sú jednotky, tak ani nemusia nič robiť, že stoja úplne za nič, hovorí Lucia o nezmyselnom nastavení spoločnosti.

Ako zlý príklad uvádza USA a naopak, ako krajinu nastavenú úplne ideálne, spomenula Lucia Dánsko. Fungujú tam na tom, aby každý žil normálny život. Nepropaguje sa tam to 'byť najlepší', štát, naopak, podporuje víziu, že je fakt super mať rodinu, normálne chodiť do práce a byť v pohode. Nie je dôležité ukazovať sa ani dokazovať niečo ostatným. Všetko je tam nastavené tak, aby si človek vedel vážiť a užiť si ten normálny život. A to je podľa mňa ten úspech, všetkého tak akurát,“ uzavrela herečka a nedá sa inak, ako s ňou len súhlasiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie