Kanye West opäť tvrdí, že kandiduje za prezidenta

Americký rapper Kanye West opäť tvrdí, že kandiduje za prezidenta, čo by ho teoreticky postavilo proti mužovi, ktorého údajne obdivuje, súčasnému prezidentovi Donaldovi Trumpovi.

06.07.2020 09:15
Vanity Fair Oscar Party Foto:
Kanye West prichádza na Vanity Fair Oscar Party.
debata

Vyjadril sa tak prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde okrem iného napísal „Musíme uskutočniť americký sľub tým, že budeme veriť v Boha, zjednotíme svoje vízie a vybudujeme svoju budúcnosť“. Podporu mu vyjadrili jeho manželka Kim Kardashian West a podnikateľ Elon Musk.

Podľa BBC však nie je isté, či West skutočne kandiduje. Zatiaľ sa zrejme na Federálnej volebnej komisii (FEC) nezaregistroval do novembrových volieb. Najbližšie meno, ktoré našli v databáze FEC, je kandidát menom „Kanye Deez Nutz West“, ktorý sa zaregistroval v roku 2015 so Stranou zelených, svoju adresu uviedol ako „1977 Golddigger Avenue, Suite Yeezus“ a dosiaľ zjavne nenazbieral žiadne finančné prostriedky.

Zároveň to tiež nie je prvý raz, čo 43-ročný West tvrdí, že sa uchádza o post v Bielom dome. Na udeľovaní 2015 MTV Video Music Awards oznámil, že v roku 2020 bude kandidovať za prezidenta, no vlani v novembri povedal, že sa to rozhodol odložiť a bude sa o prestížnu funkciu uchádzať až v roku 2024.

Medzičasom tiež poznamenal, že zvažuje, že si pre kandidatúru zmení meno na „Christian Genius Billionaire Kanye West“.

debata chyba
Viac na túto tému: #prezident #Kanye West #kandidatúra

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...