Reklama

Odštartoval nový slovenský zábavný televízny kanál s názvom HaHa TV

Košický operátor Antik Telecom spustil svoj vlastný zábavný televízny kanál. Novinka je k dispozícii na doterajšej programovej pozícii po informačnom programe Corona Virus Info TV, ktorý prinášal vo vysielaní informácie o koronavíruse.
Pokračovanie nižšie:

HaHa TV prináša divákom vtipne a zábavné videá spolu so zaujímavými a zábavnými textovými informáciami 24 hodín denne.

Nový program majú k dispozícii všetci klienti televíznych služieb Tango TV, Antik TV a čiastočne aj Antik Sat. V prípade satelitnej služby majú k programu prístup iba užívatelia hybridných boxov priamo od operátora. Okrem toho môžu HaHa TV sledovať aj predplatitelia OTT služieb Lepší.TV či Sledovanie TV. U všetkých spomínaných operátorov je program súčasťou základných balíkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Keby vznikla obdobna stanica ako Prima Zoom nikto by nic nepovedal, ale tieto pracky penazi s vypovednou hodnotou NULA bodov nam tu rastu ako huby po dazdi, vsade sama reklama a ludia aj tak prestavaju tento odpad sledovat a davaju prednost Apple TV+, HBO GO, Netlixu atd

  2. toto nie je ziadna pracka…nikto to nikomu nepredava, je to taky informacny kanal, kde chodia vtipne videa, naklady do 100 ecky rocne (aspon podla toho ako ten kanal vyzera) maju ho traja poskytovatelia

    1. durko, vidno ako tomu nerozumies, zi sen kde si myslis ze naklady ti vystacia 100€ na chod tv, to ze pustaju odpad do eteru neznamena ze to je za charitu.

    2. Mily Palo 44, viem o tom viac nez si myslis 🙂 neviem ci vies ako taketo TV vznikaju a zanikaju a ake je ich technicke sirenie narocne, si psik co si nahana ten svoj kratky chvostik a ni nevie preco…teda zjavne nevies = rad ti to vysvetlim a priblizm :), na vsetko ti staci jeden sprosty playout, do ktoreho nahadzes “obsah“ o ktory sa stara nejaky trulko ako o side job a ostatne je zautomatizovane, ak by sa tam mali aj prat nejake peniaze, tak by tam mala byt aj nejaka reklama a pod. alebo by to aspon obchdoovali, toto nie je Orange Sport alebo predtym Slovak Sport (terajsia Arena Sport) aalebo kedysi VTV (ale to asi ani nepoznas)
      takze vies ty o tom trd makovy Palko, ak ma vzniknut nieco ako PRIMA ZOOM tak to nemoze robit regionalny provider typu ANTIK, ktory na to nema peniaze a urcite ani technicke zabezpecenie

  3. Ved uz od pondelka tesedikove nemám vóbec signál na kanál 33 trnava ani tv vita neide

    1. A to, čo ste mali viacerí v okolí Trnavy a na Podunajsku problém s príjmom ČT na K26 kvôli K26 Gerecse už sa vám to podarilo vyriešiť, alebo K26 Gerecse stále gumuje signál K26 z ČR ? ? ?

  4. Gerecse kanál 26 este tak isto znicí ceské mux aj kanál 29 tiez rusí a kanál 28 rusí zobor

Komentáre už nie sú povolené.