Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jacksonova dcéra šokuje! V posteli si nevyberá, mala aj muža s vagínou!
Zdielať na

Jacksonova dcéra šokuje! V posteli si nevyberá, mala aj muža s vagínou!

Archívna reportáž

Dcéra slávneho speváka, označovaného aj za kráľa popu, napriek snahe neurobila veľkú dieru vo svete hudby. No vďaka slušnej genetickej výbave, aspoň čo sa výzoru týka, si celkom úspešne razí svoju cestu v modelingu. Po otcovi zdedila však zjavne zdedila aj kontroverznosť, a ako jediná z Michaelových detí otvorene hovorí o otcovi, sebe či o svojom súkromí.

Modelka a speváčka Paris Jackson (22) sa v dokumente na svojej sociálnej sieti priznala, že v sexuálnej orientácii mala už od puberty jasno a vždy ju priťahovali výlučne ženy. Dokonca sa so svojimi pocitmi zverila aj slávnemu otcovi Michaelovi ešte počas jeho života. Avšak všetky jej doterajšie známe vzťahy boli s mužmi, no podľa jej vlastných slov tomu sama nerozumie.

Dcéra speváka a popovej legendy Michaela Jacskona žije podľa fotografií na jej sociálnych sieťach životom typickým pre hippies. Na svojom facebookovom profile sa fanúšikom pravidelne prihovára v dokumente spolu so svojím priateľom Gabrielom Glennom. Poslucháčom porozprávala o svojom otcovi a tiež o tom, že mu prezradila veľké tajomstvo svojej sexuálne orientácie. Priznala aj to, že v zozname jej milencov boli rovnako muži ako aj ženy.

Od smrti Michaela Jacksona uplynulo už 11 rokov:

"Nenapadlo by mi, že vôbec niekedy skončím s chlapom. Vždy som bola v tom, že skončím s dievčaťom," priznáva Paris, ktorá mala iba tri verejne známe vzťahy, ktoré však boli paradoxne s mužmi. Aj posledná, rok trvajúca láska ku Gabrielovi svedčí o opaku. No Paris tvrdí, že "o mojich vzťahoch so ženami nikto nevie, ale bolo ich fakt veľa." Paris sa už od puberty údajne cíti ako lesbička, dokonca odmieta aj bisexuálnu orientáciu a tvrdí, že ju nezaujíma s čím sa človek narodí, ale najmä to aký je. "Chodila som aj s mužom, ktorý má vagínu," šokuje ďalej v priznaniach.

Paris sa vzťahmi veľmi neoháňa, tu však priznala, ako je na tom s orientáciou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“if you were straight i’d make a run at you” “if i was straight i’d make a run at you” ♥️

Príspevok, ktorý zdieľa PK Dragonfly (@parisjackson),

O svojej orientácii dokonca povedala aj svojmu otcovi, slávnemu spevákovi Michaelovi Jacksonovi, ktorý to vraj už tušil, a Paris si sem-tam s láskou doberal. "Asi to zo mňa cítil. Vždy ma kvôli tomu podpichoval, no v dobrom. Mala som šťastie, najmä kvôli tomu , že som bola tak mladá, mala som asi osem, či deväť rokov. Nie každé dieťa má takúto pozitívnu skúsenosť," prezradila pikošku zo súkromia ich rodiny a zároveň priznala, že jediná osoba, ktorej sa bála s orientáciu priznať bola jej stará mama, Michaelova matka. Po smrti jej otca v roku 2009 musela ísť bývať práve ku Katherine Jackson (90), ktorá bola prísnou jehovistkou. Podporu však získala u svojho brata Princa (23), ktorý sa dokonca v škole pridal do hnutia podporujúceho LGBTI.

Súvisiace články

Najčítanejšie