Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo sa s ním stalo?! Justin Bieber sa obracia ku Kristovi a radí ľudom to isté!
Zdielať na

Čo sa s ním stalo?! Justin Bieber sa obracia ku Kristovi a radí ľudom to isté!

Archívna reportáž

Mladý americký spevák má toho na rováši zrejme veľa. No už dlhšie je známa skutočnosť, že spolu so svojou manželkou Hailey navštevujú kostol a spovedajú sa zo svojich hriechov. No zdá sa, že Justina začína jeho divoká minulosť dobiehať, nedávno ho dokonca obvinili dve ženy zo sexuálneho obťažovania. O to silnejšia je jeho viera v posledných dňoch a na sociálnych sieťach nalieha aj na svojich fanúšikov, aby sa obrátili v ťažkých časoch k Ježišovi Kristovi.

Justin Bieber sa nedávno vyjadril, že ďakuje Ježišovi za to, že sa vďaka nemu cíti milovaný, vyvolený a aj to, že mu bolo odpustené. Nie je jasné, čo mu mal vlastne odpustiť, no zdá sa, že jeho dve fanúšičky, ktoré ho obvinili zo sexuálneho násilia, to na odpustenie nevidia.

Poďakovanie Ježišovi vyšlo zo speváka iba týždeň po tom, čo ho dve fanúšičky označili za násilníka, keď ich vraj na dvoch zo svojich šou naprieč USA sexuálne obťažoval na hoteli. V tom čase bol dokonca zadaný, randil so speváckou kolegyňou Selenou Gomez.

​Justin okúsil príkoria slávy ako veľmi mladý chlapec, čo malo za následok mnohé škandály a problémy s alkoholom či drogami:

"Ďakujem ti, Ježiš, za môj život. Ďakujem ti za tvoje odpustenie. Ďakujem, že si mi ukázal, že som toho hodný. Ďakujem, že už nemusím niesť ťažobu hanby a môžem kráčať s hlavou hore s vedomím, že som milovaný, vyvolený a bolo mi odpustené," stojí pod selfie fotkou mladého speváka, ktorý na vieru v týchto ťažkých časoch nabáda aj svojich 140 miliónov sledovateľov. "Ak máte nevysporiadanú minulosť, dajte ju Ježišovi!  Bude poctený vedieť o vás každý malý detail, dobré aj zlé z vášho života. Nehnevá sa na vás, miluje vás a chce pre vás to najlepšie!" znejú slová z jeho kázne.

Justin pridáva po obvineniach z obťažovania fotky, kde sa zamýšľa nad životom a vierou:

​Ktovie, čím si mladý spevák momentálne prechádza, no zdá sa, že obvinenia s ním celkom zamávali. Neskôr na Instagram totiž pridal fotku, na ktorej hľadí do tmy nad vodnou hladinou a celá fotografia pôsobí ponuro až depresívne. "Nikto z nás sa na tento svet nevypýtal, to znamená, že tento život je čistý dar," dopĺňa fotku Justinova hĺbavá myšlienka.

Zato Justinova manželka Hailey pridávala v tom istom čase veselšie fotky. Pripomenula nimi ich nedávny spoločného výletu v Utahu, a pridala aj aktuálne fotky z jej dovolenky na Sardínii s kolegyňou, modelkou Bellou Hadid. Zaľúbenci Justin a Hailey dostávajú tvrdé skúšky manželstva v podobe nepríjemných obvinení, no fanúšikovia veria, že ich láska aj tieto problémy prekoná. Podstatné ale je, aby sa ukázalo, kde je pravda.

Súvisiace články

Najčítanejšie