Herec Mark Wahlberg: Som alergický takmer na všetko

Alergie sa nevyhýbajú ani hollywoodskym hviezdam, musia s nimi bojovať ako bežní smrteľníci.

06.07.2020 00:00
Mark Wahlberg Foto: ,
Mark Wahlberg počas premiéry komédie Ocko je doma 2 v Los Angeles.
debata

Herec Mark Wahlberg je alergický takmer na všetko. Herec na Instagrame povedal fanúšikom, že až teraz počas testov u kožného lekára zistil, koľko vecí mu vlastne škodí. „Potreboval som len 49 rokov, aby som prišiel na to, na čo všetko som alergický,“ opísal herec k zverejnenej fotografii.

Na záber reagoval aj jeho herecký kolega, Chris Pratt. „Nie som síce doktor, ale podľa miesta začervenania pri vpichu by som povedal, že si alergický aj na ihly.“ Vzhľadom na množstvo hercových alergií je preto otázne, čo si dá v sieti svojich reštaurácii s názvom Wahlburgers. Vplyvom koronakrízy musel Mark Wahlberg dokonca zavrieť svoju prevádzku v Londýne. Jeho hovorkyňa pre denník The Sun potvrdila: „Naša prevádzka musela urobiť ťažké rozhodnutie a zatvoriť pre finančné dopady pandémie na reštauračný biznis.“

Vo svete šoubiznisu rozhodne nie je jedinou celebritou trpiacou alergiami. Jessica Simpson má lepšie a horšie obdobia, čo sa prejavov alergií týka. Na syry, paradajky, kávu a pšenicu jej telo reaguje nepríjemnou reakciou. Miley Cyrus priznala dve alergie, neznesie laktózu a lepok, Hugha Granta trápi peľová alergia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mark Wahlberg

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...