Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Cibulková je mamou len tri týždne a už vyrazila žúrovať! TAKTO sa vyfintila!
Zdielať na

Cibulková je mamou len tri týždne a už vyrazila žúrovať! TAKTO sa vyfintila!

Archívna reportáž

Najdôležitejší zápas svojho života zavŕšila Dominika Cibulková 14. júna porodením Jakubka. Keďže mama aj synček sú v úplnom poriadku, nič im nebráni v užívaní si radostí života. Stihli už spolu absolvovať aj prvý výlet na Záhorie, kde ma Dominika luxusnú chalupu. Teraz ale vyrazila mama na žúr bez synčeka.

Z chalupy z Plaveckého Podhradia rovno do spoločnosti, povedala si zrejme Dominika a vyrazila medzi ľudí. Na Instagrame sa v instastories pochválila celou sériou fotiek nielen z príprav, ale aj zo samotnej spoločenskej akcie.

Dominika sa opäť odovzdala do rúk profíka, svojho kamaráta Patrika Veselého, ktorému sa rady zverujú mnohé slovenské celebrity. Zafarbené vlasy, dokonalý makeup a šaty, ktoré zakryjú každé kilo navyše. Dominika mohla smelo vyraziť do obľúbenej reštaurácie na petržalskom brehu Dunaja.

Takto odpovedala Dominika na skutočne súkromnú otázku:

​Kým v konzervatívnom ponímaní by mala žena počas šestonedelia oddychovať a venovať sa len bábätku, racionálne nie je dôvod, ak nemala po pôrode žiadne komplikácie, aby si nemohla vyjsť medzi ľudí. Odstupy medzi dojčením jej umožňujú aspoň dve či tri hodinky "slobody" a psychike väčšiny žien iste pomôže sa vyparádiť a trošku vypadnúť z novej rutiny. "Pomaly sa opäť začínam cítiť sama sebou," okomentovala Dominika veľmi trefne svoj stav.

Ešte pred pár dňami si užívali s Jakubkom krásne počasie na chalupe:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jakubko ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Je isté, že Dominika nežúrovala do rána bieleho a kým si trošku užila voľna od bábätka. Ešte počas príprav na večer bol ale Jakubko s mamou, ako priznala. "Mama v akcii - dojčenie medzi úpravou vlasov a makeupom," okomentovala fotku, kde ju práve Patrik líči. Šaty zvolila v jemnej ružovej farbe, so skutočne širokým strihom. Dominike iste chvíľu potrvá, kým pôjdu všetky tehotenské kilá dole, to ale nie je dôvod, aby sa tým trápila, keď dokáže vyzerať výborne za každých okolností.

Súvisiace články

Najčítanejšie