Slovenský futbalista v problémoch. Jeho ex ho obvinila, že ju nakazil pohlavnou chorobou

Zdieľať
Šebestová a Ďurica
Šebestová a Ďurica Foto: www.instagram.com

Má na krku poriadne drsné obvinenie. Reč je o slovenskom futbalovom reprezentantovi Jánovi Ďuricovi. Ten tvoril kedysi párik s misskou Magdou Šebestovou, s ktorou má dcérku Ninku. Teraz ho totiž jeho bývalá milenka obvinila, že ju nakazil pohlavnou chorobou. Má ísť o vysokorizikový vírus HPV a práve Ďurica má byť ten, ktorý na ňu túto chorobu preniesol. Čo na to futbalista?

Informácie o ojedinelej kauze v slovenskom šoubiznise priniesol ako prvý denník Nový Čas. Tmavovláska Gabriela, ktorá sa mala intímne zblížiť s Ďuricom ešte počas jeho vzťahu so Šebestovou, požaduje od futbalistu aj mastné odškodné. Jedná sa o 300 tisíc eur. Otázne teda je, či je celá kauza pravdivá, pretože Ďurica sa vyjadril prostredníctvom svojho právneho zástupcu jasne a akékoľvek zdravotné problémy popiera.

„Ide zjavne o nedôvodnú žalobu, nepodloženú žiadnym listinným dôkazom či iným dôkazným prostriedkom. Naopak, strana žalovaného disponuje množstvom listinných dôkazov, ktorými vyvrátime všetky žalobné tvrdenia. Klient nám dal dnešným dňom mandát na podanie vzájomnej žaloby na ochranu osobnosti a náhradu nemajetkovej ujmy voči Gabriele Š. Žalobkyňa sa už v roku 2019 pokúšala predmet žaloby riešiť aj v trestnom konaní, no nebola úspešná, tak sa pokúša riešiť svoje imaginárne majetkové predstavy o náhrade škody podaním civilnej žaloby,“ povedal pre denník Jozef Obert z právnickej kancelárie Studio Legale.

Gabriela však trvá na svojom a hovorí, že sa s futbalistom zoznámila v roku 2017, počas párty v Šamoríne. „Z mojej strany tam boli silné city. Myslela som to s ním vážne. Vedela som však, že sa práve nachádza vo vzťahu, preto som na neho netlačila a bola som trpezlivá. S Magdou určite šťastný nebol. Snažila som sa mu preto dohovárať a pomáhať, aby si ujasnil, čo vlastne v živote chce. Hovoril, že by bol rád, keby sme mohli spolu byť častejšie potom, ako ukončí kariéru,“ povedala brunetka a dodala: „Bola som na testoch, kde sa ukázalo, že som nakazená vírusom HPV. Jano sa spočiatku snažil problém riešiť. Chlácholil ma, že mi kúpi byt a že ma bude finančne podporovať. Neskôr však zmenil rétoriku a celá kauza sa zvrhla do totálnych extrémov. Preto som sa rozhodla riešiť to súdnou cestou. On si je dobre vedomý toho, čo spravil, o čom svedčia aj internetové komunikácie s ním, ktoré mám k dispozícii.“

Za Ďuricom však paradoxne stojí aj jeho expartnerka Magda Šebestová, ktorá si ho obraňuje a obvineniam neverí. „Táto vec sa ma už vôbec netýka. Na obranu stojím za Janom, pretože táto žena nie je úplne normálna,“ povedala Novému Času. Uvidíme teda, či ide iba o pomstu ohrdnutej milenky, alebo sa nakoniec ukáže, že jej slová sú pravdivé a Ďurica sa zachoval nezodpovedne. O všetkom však bude zrejme rozhodovať až súd.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom